FOTO by Adidas

Moda

Upečatljive adidas Superstar tenisice uz koje nestaju sivi oblaci

Krešimir Šustić 01. listopada 2020.

Modeli koji donose energičnost u jesenske outfite

Novo godišnje doba sa sobom je donijelo pregršt noviteta u modni svijet kako bi obogatili svoje garderobe trendi komadima.

Tako su nam se u ormare vratili najveći jesenski klasici koje ćemo kombinirati u slojevito odijevanje, ali i bezvremenski modeli tenisica.

I ove sezone ćemo ih spajati s haljinama, suknjama, omiljenim parom traperica, kao i uz ostale trendi stvarčice iz svijeta odjeće.

Kada biramo idealan model, najviše posežemo za brendiranim primjercima za koje znamo da će nam pružiti kvalitetu i udobnost na svakom koraku.

Adidas superstar je jedno od planetarno najpopularnijih izdanja tenisica, a na tjednoj bazi nas časti novim ljepoticama koje nam oduzimaju dah.

Ovoga puta, dolaze u klasičnoj bijeloj boji s omiljenim cvjetnim uzorkom koji vlada modnom scenom već zadnjih nekoliko godina.

$90

Iako se nalazimo u sezoni u kojoj cvjeta sve manje cvijeća i stabla gube svoj raskošan sjaj, ove upečatljive tenisice svojom pojavom će donijeti svu potrebnu radost na gradske ulice.

Tu su i energične krasotice koje nam dolaze u boji fuksije s popularnim životinjskim uzorkom i povišenim potplatom kako bi obogatile naše outfite i podigle ih na viši nivo.

$110

Definitivno su sve što nam treba u ovim hladnijim i tmurnijim danima popraćenim sivilom, a oba modela će se izvrsno uklopiti u casual odlaske na kavu u grad ili u šetnju špicom.