Moda

Upečatljiva u svakom pogledu! Reserved žuta torbica s Mickey Mouseom uljepšala nam je tjedan!

Viktoria Mikulić 14. kolovoza 2020.

Iako piše da je torba za djecu, sigurni smo da ima mnoštvo odraslih kandidatkinja koje bi je kupile...

Da male stvari čine sreću, već smo se odavno uvjerili, osobito kada govorimo o stvarčicama iz modnog svijeta koje nam poznati brendovi svakodnevno serviraju, a kojima naprosto ne možemo odoljeti.

Dokaz tome je novitet koji smo upravo upecali u Reservedu, a koji je dio nove dječje kolekcije. Riječ je o modnom i praktičnom dodatku koji možda neće poslužiti kao školska torba jer unutar nje ne stane sav potreban materijal, no iako nije namijenjena za nastavu, idealna je za sve ono kasnije što naše najmlađe očekuje nakon što začuju zvono za kraj školskog dana.

Jesen donosi nove izazove, kako za odrasle tako i za naše mališane, stoga je važno da su adekvatno opremljeni najšarmantnijim accessoriesom, baš poput ovog primjerka koji će uvijek biti uz njih, na rođendanu od prijateljice, u kinu, parku, na izletu i slično.

Naravno, vidimo ih i na nešto starijim generacijama, tinejdžericama i studenticama koje će ih znati uklopiti u svoj dnevni look te i one najtmurnije jesenske dane razvedriti svojim outfitom. Dobrodošle su i za poslovne žene koje tu i tamo vole uzeti predah od užurbanosti i business odijevanja te se počastiti jednim ovakvim casual modelom torbice.

Disney ikona Mickey Mouse još jednom jamči trendi izgled kamo god se uputili. Ova ljupka torba dolazi u dimenzijama 23 x 30 x 9 cm, a njezina cijena je 149,90 kuna.

Uz nju će svaki oblak postati sporedna stvar, stoga je nabavite čim prije jer bi mogla postati best seller. Za detaljnije informacije o Reserved novitetu posjetite njihovu web stranicu.