FOTO by Pull&Bear

Dekor

Upečatljiv gramofon donosi vintage notu i vraća nas u neka prošla vremena

Krešimir Šustić 24. studenoga 2020.

Definitivno zaslužuje zauzeti vidljivo mjesto u našem domu

Prilikom dekoriranja naših životnih protora prvo za čim posežemo su veliki i glavni komadi namještaja kojima određujemo smjer kretanja i stil uređenja.

No svi znamo da su baš kao i u modnom svijetu upečatljivi dodaci stvarčice koje u naše oaze mira unose osobni štih i upotpunjuju svaku prostoriju.

Zadnjih nekoliko godina, najveću popularnost je stekao industrijski stil uređenja koji je kombinacija modernog i retro namještaja, ali i shabby chic u kojem je pažnja usmjerena na starinske predmete.

Restauracijom istih možemo postići neodoljiv i cozy izgled naših prostorija uz naglasak na detalje koji će zaokružiti cjelokupan dojam i unijeti dašak nekih prošlih vremena.

U potrazi za dodacima koji će zasigurno biti u centru pažnje i izazvati divljenje gostiju, naletjeli smo na odličnu ponudu brenda Pull&Bear i zaljubili se na prvi pogled.

Upečatljivi gramofon dolazi u pinky, sivom i mint koferčiću, te ga samim time s lakoćom možemo premještati i nositi sa sobom.

Reproducira ploče s tri brzine, sadrži ulaz za slušalice i Bluetooth, te izlaz za dodatne zvučnike ukoliko ugrađeni nisu dovoljno glasni ili jednostavno želimo da se dobra muzika daleko čuje.

Preporučujemo da ga stavite na vidljivo mjesto poput police ili komode, te s guštom unesete dašak vintagea koji će vas vratiti u neka prošla vremena.

Svoj primjerak možete potražiti u najbližoj poslovnici robne marke ili jednostavno u samo nekoliko klikova naručiti online putem LINKA.