FOTO by ETSY

Zabava

Unutar korica ove knjige sakrijte vašu cugu!

admin 15. lipnja 2022.

Ovo je najbolja knjiga koju ćete ovog ljeta čitati na plaži!

Sve je spremno za godišnji iz snova! Ovog ljeta odlučili ste ljenčariti na plaži po čitave dane, jesti rashlađeno voće i salate te uživati u omiljenim štivima koje ste unaprijed pripremili.

Ne bismo vam se željeli miješati u planove i odabir naslova jer možda već imate svojih top 10 knjiga koje morate pročitati do kraja ljeta, ali preporučit ćemo vam jednu knjigu koju ćete obožavati bez obzira na žanr.

Knjiga sa skrivenim pretincom

Pronašli smo knjigu koja na prvu izgleda kao standardni ljetni ljubić, naslovna slika, naslov, autor, godina izdanja, sažetak, ima sve što treba imati jedna knjiga, no kada ju otvorite i krenete konzumirati njen sadržaj kreće veselje.

Knjiga sa skrivenim pretincom

Ova knjiga zapravo je skriveno skrovište za vaše omiljeno piće i unutar njenih korica svatko će pronaći veselje. Vi se bez problema možete prošetati plažom s knjigom u ruci na što će svi ostali o vama misliti samo najbolje.

Knjiga sa skrivenim pretincom

Vidi kako ova ide čitati knjigu na plažu“, “Kako divno, ova cura se kulturno uzdiže i za vrijeme godišnjeg odmora” i “trebala sam i ja ponijeti svoju omiljenu knjigu” samo su neki od rečenica koje ćete čuti putem.

Knjiga sa skrivenim pretincom
Knjiga sa skrivenim pretincom

No nitko ne zna u čemu je tajna, a vi ćete bez grižnje savjesti moći naći savršeno mjesto u hladnu i uživati u konzumaciji svog “štiva“.

Ovaj originalni dodatak za plažu pronašli smo unutar ETSY web trgovine, ali sigurno ima još kanala na kojima je dostupna.