FOTO by Amazon

Zabava

UNO flip! – omiljena kartaška igra s uzbudljivim preokretom!

Daria Lovrić 09. kolovoza 2023.

Drugačija verzija za večer društvenih igara!

Vjerujemo da ste još uvijek na godišnjem odmoru ili ako ste se poput nas već vratili još uvijek uživate u blagodatima sporijeg ljetnog načina života.

Još nas nekoliko tjedana dijeli do kraja ljeta, stoga ćemo preostali period iskoristiti što bolje možemo.

UNO flip!
UNO flip!

Gdje god se nalazili vjerujemo da ćete svaki slobodan trenutak, osim za odmor, provesti s omiljenim osobama i zabaviti se. Bilo da se radi o večernjem druženju s ekipom ili obiteljskoj večeri, društvene igre su naša omiljena zanimacija koja u trenutku usijava i podiže atmosferu.

Jedna od najpoznatijih i nama omiljenih je „UNO“. Riječ je o brzoj i napetoj kartaškoj igri punoj zabave. „Uno“ se igra s posebnim setom karata, a cilj igre je osloboditi se svih karata iz ruke prije protivnika. Podudaranjem boja i brojeva igrač pokušava što prije „potrošiti“ svoje karte. Kada ostane na jednoj mora uzviknuti „UNO“.

Dosad smo vam već predstavili H2o vodootporne „UNO“ karte te UNO All Wild, a sada je vrijeme za još jednu verziju.

UNO flip! 2

UNO FLIP! je klasična kartaška igra koju poznajete, međutim sada dolazi s uzbudljivim novim preokretom. UNO FLIP se igra kao i običan „UNO“, međutim ima dvostrani špil karata, specijalnu FLIP kartu i strože kazne, što daje igri dodatnu natjecateljsku draž.

Postoji svijetla strana karata koja se igra kao klasični UNO i tamnija strana s jačim kaznama. Počinje se igrati sa svijetlom stranom, ali kada netko odigra FLIP kartu, špil se preokrene na drugu stranu i svi moraju igrati kartama koje su na tamnoj strani.

UNO flip!

Igrači moraju igrati s tamnom stranom karata dok netko ponovno ne odigra drugu FLIP kartu – tada se igra vrača na svijetlu stranu i tako dok netko ne odigra sve karte u rukama, čime će završiti igru.

UNO FLIP! također uključuje zabavne nove akcijske karte, poput “Izvuci pet” i “Preskoči sve”.

Uvedete li u večer društvenih igara ovu verziju „UNO“ igre zasigurno će svi igrači uživati u novitetima, iako dobro znamo da nitko ne voli gubiti. UNO FLIP! Možete naručiti putem Amazona, po cijeni od €10.99.