FOTO by Uno

Zabava

UNO All Wild – jeste li spremni za novu dimenziju omiljene kartaške igre

admin 28. siječnja 2022.

Wild Draw Two, Wild Reverse, Wild Skip, Wild Swap Hands i Wild Double Skip čine nova lica kaotičnog Uno All Wild špila

Iz Una su napravili detaljno istraživanje i došli do zaključka da bi bilo zanimljivo u špil ubaciti neke nove karte. Inače, Uno je igra koja može posvađati i najstabilnije obitelji i prijatelje, a izdaja je sastavni dio igre.

Izdaja kada na primjer vaš najbolji prijatelj rasporedi Draw Four protiv vas, ili kada se vaš dečko i vaš cimer udruže tako da se vaš red preskoči šest puta.

Ono što bi trebalo biti zamišljeno kao zanimljiva prijateljska večer u krugu prijatelja i društvenih igra, Uno pretvara u rat gdje su šarene karte oružje u bitci u kojoj smiju sudjelovati samo oni od sedam godina na više.

Kako sve ne bi ostalo samo na običnim svađama, Uno je odlučio doliti ulje na vatru i u špil dodati još malo “zapaljivog” arsenala.

10. siječnja, Uno je najavio da će nova verzija igre imati pet novih karata koje obećavaju da će izazvati još više svađa i mržnje. Wild Draw Two, Wild Reverse, Wild Skip, Wild Swap Hands i Wild Double Skip čine nova lica kaotičnog Uno All Wild špila. U novoj verziji igre, svaka pojedinačna karta je wild card.

U ovoj verziji nema podudaranja broja ili boja kao u običnoj igri. Umjesto toga, svaka pojedinačna karta je divlja, a pet novih karata treba dodati malo više izazova. Rezultat svega je još brža i nepredvidljivija verzija tradicionalne igre.

Ako se osjećate dovoljno hrabrim da u večer društvenih igara uvedete ovaj špil koji nudi samo anarhiju bez zakona, želimo vam puno sreće. Prije nego što počnete igrati, možda biste željeli uspostaviti sigurnu riječ, za slučaj da se stvari zahuktaju.