Unisex moda poznatih dizajnera!

Viktoria Šafranić 23. ožujka 2017.

State of Style unisex moda za prave trendsetere

U samom centru Zagreba, na adresi Radićeva 12, nedavno je osvanuo novi concept store State of Style, koji je u svom unikatno uređenom interijeru ugostio dizajnere kao što su KLISAB, Sonja Lamut, Rugsack, FAKE, Bomber, ABA, Papirflay, ATB by Antun Tin Brišar, Urban Watch te dva svjetski poznata streetwear brenda – Boy London i Black Boy Place. Mladi i ambiciozni dvojac, Andriana Gazić i Antun Tin Brišar, stvorili su kombinaciju najboljeg od domaćeg dizajna i stranih brandova te u centru grada uredili trgovinu koja je vrlo brzo nakon otvaranja privukla modnu publiku.

Omiljen među mlađim zaljubljenicima u urbani i streetwear stil, S.O.S. je postao modna meka s ključnim trendovima kojima je glavna politika – unisex – stav da ne postoji razlika između muške i ženske odjeće, bez obzira kojeg kroja ili boje bila. Trend brisanja granica između ženske i muške odjeće, koji hrabro izmiče modnim pravilima polako se uvukao u svaki ormar. U skladu s tim „pomacima“ u svijetu mode, S.O.S.-ovci su selektirali brendove i za najzahtjevnije modne ukuse.

Romantične kreacije Sonje Lamut, avangardne kolekcije modnog dvojca KLISAB, Boy London kao jedan od najpoznatijih streetwear brendova kojeg nose Beyone i Jay-Z, simpatične print majice, upečatljivi ruksaci branda Rugsack ili statement satovi popularnog Urban Watcha samo su dio State of Style asortimana, koji će se s vremenom širiti i hrvatskom tržištu ponuditi brojne nedostupne brandove.