FOTO by Calitas

Moda

Unikatne espadrille čekaju samo na vas!

Mia Vodopija 07. svibnja 2021.

Ove espadrille neće svatko imati...

Kao zagrižena fashionistica kojoj je stalo do vlastitog modnog izričaja, sigurno ne želite izgledati kao poput svake druge osobe na ulici. Kreativnost i unikatnost su uvijek na cijeni, baš kao i jedinstveni komadi odjeće i obuće koji će biti uz vas godinama.

Srećom, moda se u potpunosti prilagodila različitim godišnjim dobima, pa tako bez problema biramo ono što nam najviše odgovara.

Iako je ljetna sezona sezona shoppinga, ne dajte se smesti ako želite uložiti novac u jedan ili dva para kvalitetne odjeće ili obuće. Sve više se govori i piše o fast fashionu i njezinim negativnim utjecajima na okoliš i planetu – upravo zato je pametno odabrati nešto što nećete morati mijenjati iz godine u godinu.

Iako možda ne biste mislili da se isplati uložiti u ljetnu obuću, isplati se! Malo skuplje sandale, balerinke ili espadrille su obično i kvalitetnije napravljene.

Bacili smo se u potragu za trendy komadima, a naš modni radar odveo nas je na web shop obuće španjolskog brenda Calitas.

Napravljene od pamuka s gumenim potplatom, ove dva centimetra visoke espadrille se razlikuju od ostalih upravo po dizajnu – jastog, šampanjac, žaba i princ, plaža, limuni ili chilli papričice samo su neki od prikaza na tim španjolskim ljepoticama.

To su espadrille uz koje je svakodnevica puno jednostavnija zbog njihovog šarma i posebnosti. Možete ih nositi uz ležernije outfite u koje unose dašak zaigranosti i ženstvenosti.