FOTO by Mjeda Jewerly

Modni dodaci

Unikatan nakit koji ostaje za čitav život prava je inspiracija te simbol ljubavi i sreće

Una Lora Banjac 11. srpnja 2024.

Nakit koji se pamti…

Nakit je modni dodatak koji ne obilježava samo modu i modni izričaj već i kulturu, ljubav te razne simbole i poruke koje želimo podijeliti sa svijetom.

Ljudi se ukrašavaju nakitom već od najranijeg doba ljudskog postojanja stoga ne čudi da nam se ovaj modni dodatak itekako uvukao pod kožu i posao upečatljiv dio našeg postojanja.

Kada bismo morali izdvojiti zlatarnu koja se po mnogo čemu razlikuje od drugih i čiji jedinstven dizajn svakoga osvaja na prvi pogled, onda bi se svakako odlučili za Mjeda Jewerly.

Ova je posebna zlatarna otvorena prije nešto više od dvije i pol godine u Koprivnici, a iza čitavog projekta stoje skromni supružnici s četvero djece!

Suprug vlasnice poslovnice je po struci zlatar koji je već dobro upoznat s ovom vrstom posla jer se obiteljski bave zlatarstvom od davne 1976. godine.

Ono što ovu poslovnicu itekako razlikuje od drugih je njena unikatnost. Naime, ovaj je par uređenje i dizajn svojih proizvoda osmišlja samostalno!

„Volimo biti drugačiji pa samim time i nudimo takvu vrstu cjelokupnog doživljaja kupnje! Iz tog razloga jako puno truda ulažemo ‘od ulaska do izlaska’ pa i nakon, jer veza uvijek ostaje i najzadovoljniji smo kad nam se isti kupci i vraćaju. To znači da se svaki trud isplati!“

Jedinstven nakit za svakoga

Ova prekrasna zlatarna u ponudi ima zlato, srebro te nakit od čelika, a primarni im je cilj imati raskošnu ponudu za sve.

Od decentnog i jednostavnog nakita za ljubitelje minimalizma do vrištećeg nakita za strastvene obožavatelje raskošnog maksimalizma!

U ovoj poslovnici dobna granica ne postoji, ovdje možete pronaći odgovarajući nakit i za maleno dijete i za svoju baku.

Najposebniji nakit koji bi izdvojili vlasnici je vjenčano prstenje koje je u potpunosti personalizirano i jedinstveno baš kao i ljubav svakog zaljubljenog para…

„U potpunosti se posvećujemo mladencima jer smatramo da je brak nešto zaista posebno i unikatno te je svaki par individua za sebe.“

Upravo su te posebne i unikatne varijante i opcije otvorene kod biranja najposebnijeg vjenčanog prstenja za mladence. Mjeda Jewerly od svih uzoraka koje nudi, radi i prstenje s fotografija kako bi u potpunosti bili personalizirani jer na kraju „Prsteni su ti koji nakon vjenčanja ostanu za cijeli život“

Kako bi pokazali zadovoljstvo izrađenim nakitom, mladenci s vlasnicima često dijele fotografije vjenčanog prstenja koje je izradio Mjeda Jewerly.

Smatramo da su ovakve fotografije i podrška upravo ono što ovu zlatarnu motivira da nastavi biti posebna i unikatna te se nastavi uspješno izdvajati od drugih.

Naši favoriti

Ako bi se trebali odlučiti za favorita u raskošnoj ponudi ove zlatarne, onda bi se odlučili za romantične naušnice s plavim leptirima brenda Lapidarium!

Leptire volimo oduvijek i voljet ćemo ih zauvijek jer su elegantni, lepršavi i romantični.

Ovi se kukci u mnogim kulturama smatraju simbolom sreće, a često su i simbol promjene i unutarnje transformacije, odnosno traženja i postizanja sklada između tijela i duha.

Smatramo da su ovakve naušnice najljepši modni dodatak jer su unikatne i drukčije, a specifična tirkizna boja čini ih uočljivim modnim dodatkom koji podiže svaki odjevni odabir.

Osim ovih divnih naušnica, izdvojili bi i šarmantne ružičaste narukvice brenda Borboleta sa srebrnim simbolima djeteline, križa, srca i malenog leptirića koji mogu biti pozlaćeni!

Ovaj je upečatljiv modni dodatak kao stvoren za ljeto i izvrsno se slaže s preplanulim tenom i zanimljivim ljetnim outfitima!

O zlatarni Mjeda Jewerly…

Mjeda Jewerly  u svojoj poslovnici nudi i ručne satove raznih popularnih high street brendova poput brenda Fossil, Tommy Hilfiger, Casio, Michael Kors i Festina.

Nadalje, surađuju i s dva domaća brenda – Lapidarium i Borboleta te španjolskim brendom Majorica koji se bavi izradom nakita od kultiviranih bisera.

Također, u ovoj poslovnici možete i popraviti vaš nakit, izmijeniti baterije i remenje na satovima te personalizirati vlastiti nakit laserskim graviranjem.

Ako nešto možemo reći sa sigurnošću, onda je to činjenica da je Mjeda Jewerly priča za sebe. Vlasnici istinski uživaju u svojem radu i to se prepoznaje po pozitivnim iskustvima i recenzijama njihovih zadovoljnih kupaca.

Za više informacija o ovoj posebnoj poslovnici i njenoj ponudi možete posjetiti njihove profile na društvenim mrežama Instagram, Facebook i TikTok.