FOTO by IMDb

Film

Unforgivable – Netflix drama koja će vam napuniti oči suzama

admin 15. prosinca 2021.

Sandra Bullock i kutija rupčića za filmski vikend

Svi oni koji su ovaj vikend raspoloženi za malo plakanja uz tešku dramu pripremite maramice jer Netflix je ovih dana izbacio film Unforgivable.

Recenzije i komentari ljudi koji su ga već odgledali predlažu da pripremite oči na povećanu količinu suza jer vas očekuje pravi emocionalni rollercoaster.

Sandra Bullock glumi Ruth Slater, ženu koja je puštena iz zatvora nakon što je odslužila 20 godina zbog ubojstva šerifa Maca Wheelana.

Tragedija se dogodila nakon što je šerif odlučio nju i njenu sestru izbaciti iz doma. Nakon odslužene kazne Ruth pokuša ući u trag svojoj mlađoj sestri Katie.

Katie sada živi u udomiteljskoj obitelji i jedva da se sjeća Ruth, ali svakodnevno doživljava traume i sjećanja na kobni dan.

Naime, Katie ne zna cijelu istinu iz djetinjstva, budući da je udomiteljska obitelj odlučila da se ona nikada ne sazna.

Dok Ruth pokušava ući u trag svojoj davno izgubljenoj sestri, najstariji sin ubijenog šerifa počinje uhoditi Ruth nakon što otkrije da je puštena iz zatvora.

Ruth dobiva pomoć odvjetnika Johna Ingrama kako bi što prije pronašli Katie.

Radnja ovog filma nekima će možda zvučati poznato jer je film temeljen na ITV-ovoj mini seriji Unforgiven iz 2009. u kojoj su glumili Suranne Jones i Will Mellor. Ova Netflix drama dostupna je od 10. prosinca i vjerujemo da ćete se uz ovu priču o razdvojenim sestrama dobro rasplakati.