FOTO by Amazon

Dekor

Unesite još malo božićnog duha kućicom za mačke u obliku ukrašene jelke!

Antonija Andabak 16. studenoga 2020.

Umjesto po boru, ove bi se godine vaša mačka mogla verati po svojoj božićnoj kućici!

Mačke su poznate po tome da obožavaju božićna drvca. Ne samo zato što vole skakati po njima, već i zbog ukrasa koje obožavaju udarati, rušiti i općenito – igrati se s njima. Bitno je poduzeti sve mjere kako igranje ne bi pošlo u krivom smjeru,a mi donosimo jednu ideju koja bi mogla vašu mačku odvratiti od opakih namjera!

Blagdanska kućica za mačke

Kako biste ove godine maksimalno razmazili svog ljubimca i maknuli mu fokus sa svjetlucavih ukrasa, na web stranici Amazon nudi se širok izbor krevetića i podloga za odmaranje s božićnim motivom, a mi smo “zapikirali” za jedan koji estetski izgleda veoma upečatljivo te praktično za vašeg ljubimca!

Blagdanska kućica za mačke

Dobrodošli u svijet gdje vaša mačka ima vlastitu kućicu o obliku božićnog drvca u kojem će odmarati nakon ukusne hrane i svih dnevnih aktivnosti. Opće je poznato da su mačke u ovo vrijeme manje aktivne i da više spavaju, stoga Christmas tree kućicu smatramo idealnim poklonom ispod bora!

Blagdanska kućica za mačke

Divne je tamno zelene boje, s udobnom podlogom na kojoj će spavati godinama s obzirom na to da je ista napravljena od kvalitetnog materijala koji će grijati vašeg ljubimca.

Blagdanska kućica za mačke

Na mačjem boru nalaze se umjetne spužvaste kuglice, a vi možete unijeti dozu kreative i ukrasiti je s još životinjskih božićnih accessoriesea poput umjetnog perja koje mace obožavaju ili zvončića kojim će vaša maca biti zaokupirana.

Možda će baš ove godine biti potpuno opčinjena svojom novom kućicom i zaboraviti na nestašluke kojim vas je častila prethodnih godina.