FOTO by Vivre

Dekor

Unesite dašak glamura u svoja druženja uz ove stylish čaše za vino!

Daria Lovrić 23. lipnja 2022.

Otmjene i raskošne, za kapljicu sa stilom...

Visoke temperature te sunčano i lijepo vrijeme daju nam energiju i elan za sve što je pred nama. Pozivaju nas na češća druženja dok s nestrpljenjem očekujemo početak godišnjih odmora. Produženi vikendi su iza nas, međutim to nas ne sprječava da organiziramo druženja s najboljim prijateljicama.

Vivre čaše za vino
Vivre set čaša za vino – 433,90 kn

Planirate li večernji Netflix maraton sa svojom BESTie, nedjeljni ručak, večernji subotnji party ili dnevni brunch, kapljica vina ili omiljenog ljetnog pića je neizostavan element svakog eventa.

Kod same organizacije vodite računa o dekoriranju prostora, pripremite ukusne slastice, fingerfood, grickalice i hladna pića.

 Vivre čaša za vino 2
Vivre čaša za vino

Kako bi u svako druženje unijeli dašak glamura pronašli smo bajkovit set čaša brenda Vivre koji će unijeti notu profinjenosti u vaša druženja

 Vivre čaša za vino 3
Vivre čaša za vino

Elegantne staklene čaše imaju zapremninu čak više od pola litre te će svojom veličinom i ekstravagantnim dizajnom oduševiti sve vaše goste.

 Vivre čaša za vino 4
Vivre čaša za vino

Čaše u setu dolaze s efektom zlatne, srebrne, bakrene i ružičaste. Svojim fancy izgledom osvojit će društvene mreže i omogućiti vama i vašim frendicama da se osjećate poput pravih dama dok ispijate najdraže piće.

 Vivre čaša za vino 5
Vivre čaša za vino

Tko kaže da se iz čaša za vino mora piti isključivo vino? U ove ženstvene i chic čaše natočite vašu omiljenu čarobnu tekućinu – gin tonic, Aperol Spritz, Mojito ili neko drugo ljetno piće, ubacite par kockica leda i druženje i trač party može započeti!