FOTO by H&M / Sinsay

Moda

Umotajte se u blagdansku udobnost: Najslađe božićne pidžame

admin 04. prosinca 2023.

Autor: Sara Ritoša

Vjerujem kako je većini nas najdraže doba dana ono kada se pripremamo za odmor, spavanje i opuštanje na krevetu ili kauču. Udobnost je ključna pri odabiru odjeće za te trenutke, stoga su pidžame neizbježan izbor.

Sinsay

Božićne pidžame sa simpatičnim motivima savršene su za ovo predblagdansko razdoblje. Jelkice, veseli jelenčići, blještavi božićni natpisi ili pak tradicionalni karirani uzorak unose toplinu i radost u svaki trenutak.

H&M

Osim što su savršene za osobno uživanje, božićne pidžame mogu biti i izvrstan poklon za vaše najdraže – od najmlađih članova obitelji do odraslih. Tko ne bi volio razveseliti se ušuškan u pidžami s božićnim štihom?

H&M

Ako tražite pristupačne pidžame s raznolikim dizajnima, preporučujem da provjerite ponudu trgovina poput Sinsay, Reserved i H&M. Te trgovine nude širok spektar opcija koje će zadovoljiti različite ukuse i budžete.

Cijene u Sinsayu se kreću od 10 do 20 € te imaju izbor s kratkim rukavima, dugim rukavima i spavaćice.

Sinsay

H&M cijene su malo skuplje, te se kreću od 20-ak do 35 €, a u svom izboru imaju razne komplete u minimalistički božićnim tonovima, savršene za nekog tko ne voli toliko božićne motive, ali ipak želi izgledati barem malo u blagdanskom duhu.

Reserved

Reserved nudi najslađu kolekciju, u kojoj prevladavaju gingerbread kolačići; cijene njihovih proizvoda se kreću od 13 € za spavačice do 36 € za dvodjelne komplete s dugim rukavima.

Reserved

Uživajte u udobnosti i blagdanskom duhu u pidžamama koje unose toplinu i radost u vaše večeri i jutra. Pidžama nije samo odjeća za spavanje, već mali komad sreće koji će obogatiti vaše blagdanske trenutke.