FOTO by Etsy

Dekor

Umorni ste od običnih posuda za cvijeće koji traže previše brige i zauzimaju dragocjeni prostor?

Daria Lovrić 10. svibnja 2023.

Kreirajte čarobni viseći vrt koji se sam zalijeva!

Svakome od nas potrebne su sitne promjene koje će razbiti monotoniju i iznova nas usrećiti. To mogu biti velike promjene koje će nam promijeniti životni smjer i podići ga na jednu višu razinu, ali i one male koje će svaki dan učiniti ljepšim.

Viseće teglice za cvijeće
Viseće teglice za cvijeće

Jednako kao što volimo mijenjati garderobu i igrati se modnim stilovima, tako svake sezone iznova volimo oplemeniti svoj dom novim dekoracijama koje će ga osvježiti i podariti mu novi štih.

Viseće teglice za cvijeće 2
Viseće teglice za cvijeće

Najjednostavniji način za transformaciju doma je kupnja biljaka, koje će unijeti novu dozu svježine i ukrasiti naš interijer. Želite li svoj prostor ukrasiti na nov i neočekivan način, odličan izbor za vas su viseće teglice za biljke.

Viseće teglice za cvijeće koje će unijeti radost u vaš dom

Sanjate li o nečem drugačijem, primjercima koji će vaš dom, ured ili terasu pretvoriti u neočekivani zeleni raj i još pritom oko njega nećete imati previše posla? Ne tražite dalje!

Putem Etsy web trgovine pronašli smo efektne viseće posude za cvijeće u kojima će vaše omiljene biljke stajati naopačke.

Možete ih posaditi koliko god želite jer, u ovim eye-catching posudama one neće zauzimati vaš dragocjeni prostor i radne površine. S druge strane, ove posude imaju pametni terra cotta Slo-Flo rezervoar koji će vašim biljkama omogućiti savršenu količinu vode kada joj je potrebno.

Sve što trebate je napuniti ga svaka dva tjedna i gledati kako vaše biljke napreduju. Želite li da i vaša kuhinja bude ispunjena svježim začinskim biljem koje će upotpuniti vaše omiljene recepte ili želite svoj dnevni boravak pretvoriti u bujnu prirodnu oazu, svoj primjerak naručite putem Etsy, po cijeni od $24.99.