FOTO by Adidas

Moda

Umjetničke Adidas Superstar tenisice ukrašene cvjetićima i grafitima želimo odmah

Krešimir Šustić 07. siječnja 2021.

Zamišljamo ih u kombinaciji s haljinama i suknjama

Adidas Superstar u posljednjih je nekoliko godina prepušten na milost i nemilost nizu ekscentričnih dizajna koji osvajaju ljubitelje dobrog komada odjeće diljem svijeta.

Popularni njemački brend, poznat po izradi kvalitetne sportske opreme na tjednoj bazi izbacuje nove upečatljive modele najprodavanijih tenisica u povijesti čovječanstva.

Svojim originalnim dizajnom i inovacijama pokazuju hrabrost te samim time nastavljaju oduševljavati vjerne kupce koji s velikim guštom kupuju sve što proizađe iz tvornice poznate robne marke.

Ovog puta. odlučili su lansirati totalno coolerski primjerak kojem neće moći odoljeti niti jedna pripadnica ljepšeg spola, zaljubljena u unikatne stvarčice s jedinstvenim štihom.

Klasik u svijetu obuće u must-have bijeloj boji ukrašen je grafitima, natpisima i cvijećem iscrtanima flomasterom, kako bi naše modne kombinacije bile obogaćene pravim umjetničkim djelom.

Siluete koje su predstavljene kao vandalizam na profinjen način, stvorene su da ih izložimo u našu privatnu kolekciju, ponosno prošetamo gradom i fotkamo za društvene mreže.

Baš poput njihovih prethodnica, jednako dobro ih možemo spojiti u sportske outfite, kao i u one casual u spoju s haljinom, suknjom ili omiljenim parom traperica.

Kako su najavili, uskoro bi se trebale naći na službenom web shopu brenda, a nadamo se i na policama trgovinama diljem Lijepe naše.