Njega kose

Umjesto pletenica, ovog se proljeća nosi Bubble Braids!

Antonija Andabak 14. ožujka 2021.

Ova frizura trenutno uživa veliku popularnost na Instagramu!

Svaka se žena našla u situaciji da ne stigne kod frizera kako bi njena kosa dobila formu i oblik kakvog je zamislila. Ako ste skloni eksperimentiranju, a ne da vam se izvoditi tricky frizure u kućnoj radinosti, onda je Bubble Braids frizura za vas!

Ne, ova frizura nije posljednji frizerski trend, dapače, prisutan je još s početka 90-ih kada su sve forme pletenica bile apsolutni hit, no kako se sve što je retro polako vraća u modu i osvježava na blizak nam način, tako su Bubble Braids objeručke prihvatile mnoge trendseterice!

Na društvenoj mreži Instagram, Bubble Braids doživljavaju pravi boom kada je riječ o frizurama, nose ih i veliki i mali, a posebice su štosne matching Bubble Braids mama i njihovih malih princeza čije su kose, ruku na srce, poslužile za uvježbavanje kako bi i mamine “pletenice” imale profesionalnu notu!

Ovu dražesnu frizuru doista nije teško napraviti i to neovisno o tome imate li tanku kosu ili gustu, bitno je učvrstiti ih tankim ali čvrstim gumicama. Bubble Braids mogu tako biti u formi niskog repa, visokog ili slatkih kečkica koje će zasigurno unijeti svježinu i živost u vaš cjelokupni look!

Nakon odabrane forme, gumicama zavežite dijelove repa u nekoliko jednakih dužina. Prstima polako izvucite zavezane pramenove i pripazite da također budu jednako izvučeni kako biste dobili na simetričnosti frizure. Kako je to uspjelo drugima, pogledajte u nastavku…