FOTO by H&M

Kids

Umiljata alpaka u verziji H&M plišane igračke!

Viktoria Mikulić 22. kolovoza 2022.

Alpake su jedne od najslađih životinja koje svojom pojavom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim…

Nedavno smo pisali o slovenskom Alpaka Ranču koji se nalazi na gotovo pola sata vožnje od Maribora, a kojeg imate priliku posjetiti i pritom bolje upoznati ove divne životinje. Posebno nas se dojmio Pino – najnoviji član obitelji alpaka koji izgleda preslatko, a koji će zasigurno postati mezimac krda.

 Alpaka je pripitomljena životinja iz porodice deva rasprostranjena u južnoameričkim Andama. Svi koji su se barem jednom susreli s njima doživjeli su nezaboravno iskustvo koje će zauvijek pamtiti.

Alpake su toliko umiljate i strpljive te su jedne od rijetkih kojim ne smeta ako ih pomazimo i poželimo se slikati s njima. U njih se jednostavno nemoguće ne zaljubiti, stoga je ovo mjesto u Sloveniji idealno za parove, kao i za čitavu obitelj.

Vikend izlet za sve ljubitelje preslatkih alpaka

Baš kao i veliki, dječica će jednako uživati u njihovoj prisutnosti, a ako im se nakon izleta toliko jako svide alpake, sada im možete priuštiti i mini plišanu verziju od koje se neće odvajati i uz koju će utonuti u bezbrižan san.

Nije li ova alpaka nešto najslađe?

H&M je upravo lansirao plišanu igračku koja će zasigurno vrlo brzo nestati s polica, a uz mekano ruho, tu su i rumeni obraščići koji je čine još posebnijom.

Ako se i vas jednako dojmila, možete je pronaći na H&M online stranici po cijeni od 29,99 € i priuštiti svom djetetu novog najboljeg prijatelja.

H&M alpaka