FOTO by Mango

Moda

Ultimativni vodič za svečanosti! Svoj outfit upotpunite Mango haljinama!

Daria Lovrić 22. ožujka 2023.

Elegantni primjerci savršen su izbor za buduće kume!

Proljetni period rezerviran je za raznorazne svečanosti, ponajviše vjenčanja. Budući mladenci ovaj period biraju jer se nadaju lijepom i toplom vremenu bez kiše te ugodnim temperaturama koje nisu previsoke kao u ljetnim danima.

Mango haljina
Mango haljina – 320€

Posebna prilika poput vjenčanja zaslužuje poseban outfit, pogotovo ako ste kuma i djeveruša. Važno je ne zasjeniti mladu, međutim s druge strane u takvim prigodama treba izgledati svečano, elegantno i otmjeno.

Mango haljina 1
Mango haljina – 200€

Svečane haljine za sve buduće kume na vjenčanjima

Osim što je važno izabrati par obuće, ili čak više njih, u kojima možete skakutati, hodati i plesati cijeli dan i noć, treba izabrati prigodnu haljinu koja je dostojna jedne takve svečanosti, posebice ako stojite uz glavne aktere ovog događanja.

Mango haljina 3
Mango haljina – 250€
Mango haljina – 180€

Kako bismo vam olakšali potragu, predstavljamo vam predivnu Mango kolekciju haljina u kojoj ćete sigurno pronaći svog favorita.

Mango haljina – 220€
Mango haljina – 180€

Unutar CAPSULE kolekcije za specijalne prigode nalaze se elegantni modeli različitih krojeva maxi, midi i mini dužina. Preferirate li upečatljive detalje, posebno popularni ove sezone su voluminozni cvjetni motivi koji krase neke od modela.

Mango haljina – 180€

Naš favorit je duga satinirana haljina s perjem na tankim naramenicama. Mint krasotica s efektnim detaljima i drapiranim dekolteom u vaš će styling unijeti sofisticiranu i elegantnu notu te će mamiti poglede gdje god se pojavili.

Mango haljina – 250€

Cijela kolekcija je limitirana, a odjevni komadi rađeni su od najboljih tkanina kako bi zablistali u svom najatraktivnijem izdanju u nadolazećim prigodama.