FOTO by Fashion&Friends

Moda

Ulovite najslađe Disney tenisice snižene do čak 50%!

Daria Lovrić 19. srpnja 2023.

Mickey ili Minnie? Niske ili visoke? Pronađi svog favorita!

Temperature rastu iz dana u dan, toplinski valovi se izmjenjuju, ljeto je u punom jeku, a u jeku su i sezonski popusti. Nalazimo se u našem omiljenog godišnjem dobu iz više razloga.

69,60 €

Prvenstveno, uskoro krećemo na godišnji odmor u primorske krajeve, drugo, tamo nas očekuje miris soli, kristalno čisto more i dva tjedna istinskog opuštanja i uživanja u ljetnim radostima.

92,80 €

Ipak, prije nego krenemo na put prestaje nam kupnja još nekoliko stvarčica koje su nam potrebne za maksimalno uživanje, međutim nismo mogli ne primijetiti popuste u našim omiljenim trgovinama.

81,20 €

Sniženja su preplavila omiljenu web trgovinu Fashion&Friend i pronašli smo mnoštvo modnih komada s izvrsnim cijenama. Po povratku s godišnjeg odmora neće proći dugo vremena do pojave prvih kapi kiše i spremno ćemo uskočiti u svoje omiljene tenisice.

Mickey Mouse tenisice do -50%!

Ipak, unutar kolekcije popularnog brenda pronašli smo efektne visoke i niske tenisice ukrašene razigranim Disney motivima.

69,60 €

Preferirali veselog Mickeyja Mousea ili Minnie, visoke ili niske tenisice, bijele i crne, sigurno ćete pronaći svog favorita.

59,50 €

Ako ste ikada nosili nešto s potpisom Desiguala, ona znate da se radi o neupitnoj kvaliteti i zanimljivom dizajnu razigranog karaktera. Klasične bijele Desigual tenisice s bočne strane krasi Mickey Mouse u crnoj boji ukrašen sitnim metalnim detaljima.

Ove efektne tenisice uklopit će se u svaki stil odijevanja i možete ih nositi uz gotovo sve odjevne komade koje posjedujete.

69,60 €

Sve artikle na sniženju škicnite putem Fashion&Friends web trgovine i pronađite svoje favorite.