FOTO by Sinsay

Dekor

Uljepšajte si studeni uz ove Sinsay božićne jastuke već od 23,90 kuna!

Mia Vodopija 09. studenoga 2021.

Sinsay nas nikada nije iznevjerio…

Volimo pretraživati internetom i volimo dekor, a pogotovo onaj božićni! Upravo zato često posjećujemo web trgovine brenda Sinsay, koji nas svakodnevno iznenađuje novitetima.

Već neko vrijeme škicamo Sinsay božićnu ponudu, a prethodnih dana predstavili smo šarmantne blagdanske šalice i dekice koje će se zasigurno rasprodati u trenu.

Ovog puta, na red su došli ukrasni jastuci, kojima ćemo ukrasiti spavaću i dnevnu sobu. Osim crvene, klasične božićne boje koja je ultimativni indikator blagdana, tu su još i nijanse poput sive, puderaste i bijele. Koji god ukrasni jastuk odabrali, bit će posebni naglasak stila u prostoriji.

Ne samo da će ovi stylish modeli obogatiti cjelokupan ambijent vaše dnevne prostorije ili spavaće sobe, već će donijeti onaj božićni štih kojem se veselimo od početka ovog mjeseca.

Uz ove jastuke, kao i ostalu Sinsay ponudu poput šalica, dekica i svijeća, shvatit ćemo da je kod kuće ipak najljepše. Naše odabire pogledajte u galeriji ispod:

Cijene ovih dekorativnih jastuka se kreću od 23,90 do 49,90 kuna, što je jako pristupačno – obećajmo da se nećete istrošiti kupujući Sinsay božićne jastuke.

TOP 10 knjiga koje MORATE pročitati do kraja godine!

Stoga, prepustite se božićnom duhu i opustite se uz u cozy atmosferi vlastitog doma s novim jastucima – pogledajte omiljene serije uz topli čaj ili vruću čokoladu, uživajući u keksićima i kolačićima.