FOTO by Art studio Ivana

Dekor

Ukrasite svoje zidove impresivnim umjetničkim djelima nastalim lijevanjem akrilnih boja!

Daria Lovrić 01. veljače 2023.

Slike akril na platnu unikatan su home dekor kojem ne možemo odoljeti!

Moramo priznati da dolazak proljeća u nama budi želju za preuređenjem doma. Prijelazni periodi, bila riječ o jesenskom ili proljetnom periodu, najčešće nas tjeraju na veliko sezonsko čišćenje i bude u nama želju za promjenom stila i izgleda našeg interijera.

Naravno, neće svake godine iznova mijenjati namještaj i boju zidova, međutim uz nekoliko sitnih trikova, vaš će dom zablistati u novom ruhu. Umjesto da trošite velike količine novca, poigrajte se odabirom detalja i sitnih dekoracija poput šalica, tepiha, jastučića, podmetača i biljaka i vaš će dom poprimiti svježinu i sasvim novi izgled.

Uz to što slobodnim danima obilazimo obližnje trgovine s home dekoracijama, sve smo češći gost na web trgovinama, dok ujedno pretražujemo društvene mreže u potrazi za inspiracijom.

Ako ste u potrazi za uzbudljivim idejama, onda svakako obratite pozornost na slike akril na platnu. Odabir i kupnja suvremenih umjetničkih djela izvrstan je način unošenja promjene u interijer i zato vam predstavljamo domaći brend Art studio Ivana.

Art studio Ivana – remek-djela koja će vaš dom pretvoriti u umjetničku galeriju

Jedna slika pozicionirana na pravo mjesto u našem domu, može činiti veliku razliku i svi se dizajneri slažu da slika može dodati naglasak cijeloj prostorji. Unikatne slike brenda Art studio Ivana izrađuju se lijevanjem akrilnih boja, takozvanom „paint pouring“ tehnikom.

Riječ je o tehnici u kojoj se koriste akrilne boje koje se izlijevaju naizmjence na platno veličine po želji. Odabrane boje izlijevaju se u nekoliko slojeva te raspršuju u različitim smjerovima kako bi kreirale zanimljiv i upečatljiv dizajn.

Klasične slike ili fotografije koje možete kupiti na prodajnim mjestima dekoracija za dom i radovi hrvatskog brenda Art studio Ivana razliku se po mnogočemu. Efektne slike domaćeg brenda su unikatne i ručni rad te je nemoguće napraviti dvije jednake slike.

Unikatne slike koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Kod narudžbe možete personalizirati sliku po vlastitoj želji kako bi se bolje ukopile u prostor. Primjerice, izaberite boje koje se nalaze u vašem prostoru i veličinu platna te ostatak prepustite čarobnim rukama mlade kreativke Ivane.

Promišljen izbor akrila na platnu omogućit će vam skladan i impresivan izgled doma. Kod odabira slika pazite na uparivanje s ostatkom dekora, ali i na veličinu slike.

Kako biste harmonizirali vaš dnevni boravak, hodnik ili spavaću sobu izaberite nekoliko manjih slika koje djeluju kao da nadopunjavaju jedna drugu ili jednu veliku koju ćete postaviti na zid koji je „centralan“ dio vaše prostorije, primjerice iza kauča.

Osim impresivnih slika vlasnica brenda izrađuje i čaše te manje komade namještaja koje možete kompletirati sa slikom.

Božanstvene dekoracije brenda Art studio Ivana odličan su izbor i kao poklon povodom useljenja, rođendana i drugih proslava. Uz ogromnu ponudu na tržištu, u današnje vrijeme je ponekad teško pronaći poklon koji će prenijeti emociju i biti kreiran baš za osobu koju darujemo.

Umjetničke slike i dekoracije domaćeg brenda izmamit će osmijeh na lice svake osobe koja uđe u vaš dom i osvježiti interijer.

Ako su se i vas jednako dojmile ove slike, želite udahnuti život prostorijama u kojima boravite ili naprosto želite iznenaditi voljenu osobu unikatnim poklonom, ne propustite pogledati druge primjerke domaćeg brenda.

Za detaljnije informacije o kreativnom brendu Art studio Ivana i svim aktualnostima pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.