FOTO by Next

Dekor

Ukrasite svoj dom ovim cozy stvarčicama iz Next-a!

Mia Vodopija 19. listopada 2021.

Jastučići, šalice, dekice… obožavamo dekor!

Ulaskom u zadnji kvartal u godini, neki od nas su pohrlili u podrume ili potkrovlja kako bi izvukli kutije u kojima čuvaju posebnu vrstu dekoracija. Postoje ljudi koji su toliko opsjednuti Božićem da su već sada počeli ukrašavati svoj stan u božićnom duhu.

To za mnoge ima smisla – unošenjem entuzijastičnih i optimističnih božićnih motiva u naše životne prostore definitivno ćemo uljepšati ovu turbulentnu godinu i tako dodati dozu čarolije.

Ako ne možemo kontrolirati svijet i pandemiju, možemo se skoncentrirati na naš svakodnevni prostor! Međutim, nisu apsolutno svi toliko ludi za blagdanskim periodom da sredinom listopada krenu ukrašavati jelke…

Stoga, ako vaš stan još ne izgleda kao da ste zapeli u “Sam u kući” božićnim filmovima, ali biste rado dodali par sitnica u božićnom duhu, imamo pravu stvar za vas!

Britanski web shop Next ima odličnu i veliku ponudu raznih dekoracija za vaš dom. Mi smo odlučili zaviriti u njega i odabrati ponešto božićnih dekoracija, a ponešto cozy mekanih i toplih. U galeriji ispod možete checkirati naše odabire!

Navedene dekice, šalice, jastuci idealni su da ih postavimo na vidljive kutke u našim interijerima jer vjerujemo kako će iskreno obradovati svakog gosta koji će ih promatrati s velikim osmijehom na licu.

Uvjereni smo da će zasigurno unijeli sreću i veselje u vaše domove.