FOTO by Disney shop

Dekor

Ukrasite dom umjetnim sukulentima s preslatkim šumskim Disney prijateljima!

Daria Lovrić 20. travnja 2023.

Proljeće donosi novi život u šumu, ali i šumu u vaš interijer!

Glavni trendovi u svijetu interijera naglašavaju udobnost, svježinu, osjećaj opuštenosti i cozy ugođaj kao osnovne elemente koje bi svaki životni prostor trebao imati. Kako bi stvorili zdravu i zgodnu atmosferu treba posezati za nenametljivim detaljima i prirodnim elementima.

Međutim, što ako nismo baš najvještiji kada je riječ o uzgajanju cvijeća? Naravno, možemo se pozabaviti unošenjem drugih dekoracija od drva, konopa, rafije i drugih materijala, međutim svakom je prostoru potrebno zelenilo kako bi izgledao poput prave male oaze.

Teglice za cvijeće koje će unijeti radost u vaš dom

Želite li postići svježinu, a cvijeće vam nikako ne uspijeva, danas postoji mnogo umjetnih biljaka koje će vas očarati svojim „prirodnim“ izgledom. Naši favoriti su preslatki sukulenti u raznoraznim oblicima, posebice kada dolaze u ovakvom šarmantnom izdanju.

Preko Disney web trgovine pronašli smo šarmantne vaze s umjetnim sukulentima koje krase veseli Disney likovi. Jednu od njih krase Chip i Dale – drske i šarmantne vjeverice s kojima smo proživjeli brojne avanture.

Chip i Dale vaza s umjetnim sukulentima – $24.99

Druga, manjih dimenzija dolazi u obliku Thumpera, Bambijevog najboljeg prijatelja zečića. Njegov će ljupki šarm u kombinaciji sa sukulentom koji izgleda poput pravog unijeti šumsku notu u vaš dom.

Thumper vaza s umjetnim sukulentom – $24.99

Chic teglice sa sukulentima odlično će se uklopiti u svaki interijer koji god stil preferirali i unijeti prirodnu i veselu notu.