FOTO by Zara Home

Dekor

Ukrasite dom neodoljivim Snoopy dekoracijama koje će obožavati i mali i veliki!

Daria Lovrić 18. kolovoza 2023.

Šalice, tanjuri, ruksak, tepih – želimo sve!

Razigrani svijet omiljenih crtića niže sve veći broj obožavatelja, kako djece, tako i odraslih. Omiljeni crtani junaci glavni su akteri modnih linija i home dekor kolekcija te svakodnevno unose razigranu notu u naše živote.

 Snoopy kanta
Snoopy kanta – 19,99 €

Zara Home donosi veselu Peanuts kolekciju koja će oduševiti nas odrasle i mališane te unijeti čaroliju omiljenih likova u interijer.

Snoopy u glavnoj ulozi nove kolekcije

Maleni avanturisti bit će oduševljeni kada u kupaonici ugledaju Snoopyja kako vjerno čuva njihove četkice za zube. Svaki detalj Zara Home kolekcije pažljivo je osmišljen kako bi se prenio veseli duh u vaš dom u obliku raznoraznih dekoracija.

  Snoopy držač za četkice za zube
Snoopy držač za četkice za zube – 12,99 €

Ipak, naši favoriti su usko vezani za najljepše obiteljske trenutke u danu, kada smo svi zajedno za blagovaonskim stolom i dijelimo zajedničke trenutke i dogodovštine iz tog dana.

Zara Home kolekcija nudi pregršt posuđa s motivima simpatičnog Snoopyja, sve od tanjura, pribora za jelo, bočica za vodu i preslatkih šalica.

 Snoopy šalica
Snoopy šalica – 10,99 €

Za obavljanje svakodnevnih aktivnosti poput odlaska u trgovinu, vođenja djeteta u vrtić ili odlaska na vikend izlet, tu je predivan platneni ruksak u tamno plavoj boji s veselim Snoopyjem na prednjoj strani.

Ovaj efektan primjerak dovoljno je prostran da u njega stanu stvarčice koje će vam trebati tijekom cijeloga dana i svojim elegantnim i minimalističkim uklapa se u svaki stil odijevanja.

Snoopy ruksak
Snoopy ruksak – 29,99 €

Škicni našu galeriju i pronađi favorite ili posjeti Zara Home web trgovinu i otkrij ovu jedinstvenu kolekciju koja će ispuniti vaš dom posebnim sjajem i radošću.