FOTO by Zalando / Stradivarius

Moda

Ukorak s modom: High street kaputi koji su nas osvojili ove sezone

admin 08. prosinca 2023.

Autor: Sara Ritoša

Sa sezonom hladnog vremena dolazi i prilika za unapređenje našeg ormara toplim i stylish kaputima. Ovog puta, high street brendovi su nas potpuno osvojili svojom ponudom kaputa koji ne samo da čuvaju od hladnoće, već i ističu naš modni izraz.

Zalando – 133 €
Stradivarius – 59,99 €  

U ovom članku istražujemo nekoliko must-have kaputa s high street police koji su našu pažnju privukli tijekom ove sezone.

Zara – 169 EUR
Zara – 59,95 EUR

Kaputi u neutralnim bojama poput bež, sive i crne dominiraju, a fokus je stavljen na precizne krojeve i jednostavne linije. Ovaj trend savršeno se uklapa u svaki ormar, pružajući svestranost i sofisticiranost.

Zalando – 74,95 €

Osim klasičnih tonova, high street brendovi su hrabro uveli kapute u živopisnim bojama. Intenzivne nijanse poput crvene i smaragdno zelene ne samo da griju u hladnim danima, već i pridodaju dozu hrabrosti i razigranosti svakodnevnim kombinacijama.

H&M – 149 €

Oversized kaputi su ponovno u modi, a high street brendovi su ih prilagodili suvremenim trendovima. Ovi kaputi pružaju ne samo toplinu već i opušteni, cool izgled.

Zalando – 133 €

Karirani uzorak nikada ne izlazi iz mode, a high street brendovi su ga ponovno predstavili kroz kapute koji su sinonim za klasični britanski šik. Ovi kaputi su savršen način da dodate dozu retro šarma svakodnevnim kombinacijama.

H&M – 59,99 €

High street kaputi ove sezone nude širok spektar opcija koje zadovoljavaju sve ukuse i stilove. Bilo da preferirate klasičnu eleganciju, jarke boje ili udobnost oversized modela, high street brendovi imaju ponudu koja će vas osvojiti.

Mango – 199.99 €

Ne zaboravite dodati jedan od ovih kaputa na svoju listu želja kako biste bili spremni za sve modne izazove koje hladna sezona može donijeti.