Ugrijte svoj dom mirisima čarobne Provanse!

admin 01. prosinca 2017.

Ako ste tip osobe kojoj je dosta zime i prije nego li je počela, L'OCCITANE za vas ima nešto posebno!

Čarolija teče Provansom poput bujice života. Ona teče njenim ulicama i poljima lavande, dio je njenih ljudi, duboko utkana u svaki segment njihovog života. Doživite ovu predivnu zemlju u svojem domu kroz L’OCCITANE mirisne svijeće i prepustite se mirisnoj rapsodiji.

Zamislite da šećete livadom, oko vas miriše cvijeće, a lagani, topli povjetarac mrsi vam kosu. Ako vam se sviđa ta scena, oduševit će vas svijeća Bijelo cvijeće. Mirisna svijeća Citronovac budi toplinu i zen ljeta te je savršen način da pobjegnete od hladnoće koja vas okružuje i mislima otputujete na slikovite tržnice Provanse, prepune košara s mirisnim lišćem citronovca.

Mirisna svijeća Lavanda poslat će vas na polja lavande u kasno ljeto, za vrijeme njene žetve. Osjećat ćete se kao da ste u ovom trenutku tamo i trčite poljem, okruženi ovim plavim zlatom intenzivnog mirisa.

Volite li pak miris šume zimi i sve zimsko? Kada vam svaki novi udah čisti pluća iz temelja, a pod nogama pucketaju led i suhe grane? Ulaskom u toplinu vlastitog doma, hladnoću ostavljate pred vratima, a pucketanje leda zamjenjuje ugodno pucketanje vatre iz kamina.

Upravo takvu katarzu donosi mirisna svijeća Šuma zimi koja je pravi odabir za sve zimoljupce, ali i savršen poklon za iste! Nećete pogriješiti niti s odabirom mirisne svijeće Kandirano voće koja će vas zavesti mirisima iz provansalskih trgovina punih suhog voća, svježe pržene kave i dobrog francuskog Armagnaca.

Mirisi su to koji nam nisu strani u ovo blagdansko vrijeme, kada se rado ugrijemo uz šalicu kuhanog vina, kave ili vruće čokolade i slatke božićne kolačiće. Uživajte u toplini svoga doma uz blagdanske poslastice i podijelite taj doživljaj s dragim gostima.

L’OCCITANE mirisne svijeće gore 15-20 sati zahvaljujući pamučnom fitilju. Svijeće i ostale mirise za dom potražite u svim L’OCCITANE trgovinama i u web trgovini www.loccitane.hr.

 

#mirisprovanse IGRA DARIVANJA

U suradnji s L’OCCITANE en Provence, darujemo 2 mirisne svijeće pod nazivom ‘Šuma zimi’ i ‘Kandirano voće’. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica mirisne svijeće Kandirano Voće je Dalia Dujmić Benčak, a sretna dobitnica mirisne svijeće Šuma zimi je Jasenka Popović. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.