Dekor

Ugrabite 19 božićnih šalica iz Emmezete već od 14,99 kuna!

Viktoria Šafranić 29. listopada 2020.

Uz njih topli napitci postaju najdraža rutina!

Iako su nam božićne pjesme već nekoliko tjedana na ‘repeat’ i izlozi trgovina su već zablistali u blagdanskom raspoloženju, nakon blagdana Svih svetih, konačno se i službeno možemo radovati Božiću.

Ta euforija koja zavlada čitavom zemljom s malo čime se može mjeriti. Iako je ova godina potpuno drugačija od svega na što smo navikli, ipak imamo pravo njezin kraj dočekati veličanstveno.

Advent također neće biti u istom izdanju kao proteklih sezona, no još uvijek možemo pronaći mnogo razloga za pozitivu i veselje. Ta blagdanska euforija ipak nam vraća nadu da još uvijek sve može biti dobro i da ćemo, ako ništa drugo, iz ove godine izaći kao potpuno druge, bolje osobe.

Ono što trenutno možemo je uživati u najcozy trenucima u toplini vlastitog interijera. Ne znamo jeste li ambijent već počeli ukrašavati u božićnom ruhu, no sigurni smo da ćete ovaj dekor koji smo upravo pronašli, poželjeti čim prije.

Riječ je o preslatkim šalicama u blagdanskom duhu od koji se svaka ističe posebnim detaljem. Razigrane boje i motivi već su dovoljan razlog da ih ugrabim odmah, a zamislite samo onaj trenutak dok ispijate vruću čokoladu, dalgona kavu ili kakao sa šlagom – tek tada će iste u potpunosti dobiti na važnosti. Ove ljupke novitete pronašli smo u Emmezeti.

Osim dizajna, primamljive su im i cijene koje se kreću od 14,99 do 79,99 kuna. Na vama je samo da čekirate galeriju i odaberete favorita: