FOTO by Bestofkawaii

Dekor

Ugodno jutro započnite sa šalicama i žličicama s printom kravica!

Antonija Andabak 30. srpnja 2021.

Toliko su slatke da ćemo si u njima kavicu servirati!

Već smo se naveliko “zalaufali” objavama u kojima predstavljamo najnoviji dizajn kuhinjskog pribora za serviranje jela i pila, pa smo tako ovih imali nostalgične Kinder Lada šalice ili one sa srcima, prave ljetne. Sve su to veseli uzorci koje ćemo rado imati na policama naših kuhinjskih elemenata i birati ih pri prvoj jutarnjoj kavici!

Kada smo već kod kavice, mnogima ritual ispijanja omiljenog napitka predstavlja ključni dio dana kada se žele razbuditi, no zašto ne biste dodali i vizualni efekt te odabrali simpatične šalice i žličice s uzorkom kravica.

Foto: bestofkawaii

Doduše, istina je da na njima piše “milk” te su kao takve više namijenjene ispijanju mlijeka ili kakaa, no one su toliko dražesne da je namjena manje važna.

Foto: bestofkawaii

Važnije je ono što se unutra nalazi, a ako baš želite popratiti tematiku šalica i žličica, zasigurno će u tom slučaju biti zanimljivije mlijeko servirati djeci uz jutarnji doručak.

Foto: bestofkawaii

Ono što je još primamljivije kod kravica-šalica jest zapremnina od 400 ml i silikonski bijeli poklopac s drškom u obliku vesele kravice pa tako ovu šalicu slobodno možete iskoristiti i za pripravljanje Čokolina ili zobenih pahuljica.

Foto: bestofkawaii

Ovu smo šalicu pronašli na službenoj stranici bestofkawaii gdje se trenutno nalazi na sniženju.

Foto: bestofkawaii

Iako je cijena paprena, barem što se usporedbe s cijenama na domaćem tržištu, sugeriramo što prije je kupiti jer zalihe polako nestaju, a mi se doista i ne pitamo zašto s obzirom na zabavan print i višenamjensku funkciju ove šalice s poklopcem i žličicom!