FOTO by UGG

Moda

UGG zapakirao originalne papuče u šljokice za najčarobnije razdoblje u godini!

Viktoria Mikulić 23. studenoga 2022.

Ružičaste, nebesko plave ili crne?

Donedavno smo u svoja četiri zida koračali bosi ili u japankama, no sada je krajnje vrijeme da razmislimo o kupnji papuča. Temperature su doslovno dosegle ništicu i nema nam druge nego svoj ormar oplemeniti cozy odjevnim komadima i obućom.

Uz UGG najmekše krznene papuče zimu nećemo ni osjetiti!

Bez obzira imate li podno grijanje ili ne, u zimskim mjesecima ipak je prikladnije, a i zdravije kada su nam stopala zaogrnuta mekanim papučama. U potrazi za posebnim modelima, uvijek se rado vraćamo web trgovini UGG, koja je naša prva modna postaja kada biramo fluffy krznene čizmice. U njima bismo mogli provesti sate negdje vani i ne osjetiti hladnoću. Iako su upravo one njihovi bestselleri, papuče su također jedan od njihovih najprodavanijih primjeraka.

Uz neodoljive nijanse UGG papuča lakše podnosimo pad temperatura!

Već smo ih nekoliko puta predstavljali, no ovog puta klasičnim modelima dodan je jedan detalj – šljokice, koje će upotpuniti čarobno razdoblje u koje uskoro dolazimo. Također, dojmile su nas se boje…Iako mnogi smatraju da su pink i baby plava rezervirane za ljetne dane, nama su baš posebne u ovom zimskom ruhu. Također, posebni su i njihovi nazivi, Pink Jasmine i Sea Breeze. Naravno, tu je i crni model za sve ljubitelje klasike, ali i elegancije.

Dodavanjem svjetlucavih šljokica klasičnoj kućnoj papuči, ova upotpunjena verzija originala izrađena je od prepoznatljive antilop kože i ovčje kože s lijevanim gumenim potplatom. Uz što ih kombinirati? Naravno, uz pidžame, tople čarapice i ogrtače…

Za sve kojima su potrebne nove papuče ili jednostavno ne možete odoljeti novim UGG primjercima, naručiti ih možete putem njihove web stranice po cijeni od 890,00 kuna!