FOTO by ugg.com

Bizar

UGG Strawberry Cream natikače rezervirane za naš valentinovski look!

Viktoria Mikulić 14. veljače 2023.

Tko želi ovaj Hubba Bubba primjerak?

Ponekad se zaista upitamo gdje ova moda ide, jesmo li mi ludi ili svi oko nas. Trendovi se mijenjaju iz sekunde u sekundu i više nam nije jasno, što bismo trebali nositi.

Najbolje se držati minimalizma i klasike jer s time ne možemo pogriješiti, no ne možemo ostati imuni na sve novitete koji pristižu na police kultnih brendova. Jedna od naših najdražih robnih marki je UGG, australski brend čije su čizmice zaludile čitav svijet, kako izgledom tako i udobnošću.

No i oni su malo zastranili, ako ćemo iskreno barem nam se tako čini s ovim novim modelima koji su rezervirani za proljetne i ljetne dane. Nove natikače naziva „Strawberry Cream“ možda samo bojom asociraju na ovo famozno ime, ali ne i izgledom. Ne možemo im se načuditi i ne možemo zamisliti da bi ih netko obuo, stoga smo ih bez imalo dileme smjestili u našu rubriku bizar.

Ugg savjetuje da ove natikače uparimo s ležernom, sportskom i uličnom odjećom, no mi ih najviše vidimo uz pidžamu.

Ipak, moramo priznati da sve što proizađe od strane ovog brend odiše nevjerojatno udobnošću, stoga ne sumnjamo da su i ove natikače jednak kvalitetne. Ako možete prihvatiti dizajn, sigurni smo da će vam u njima hod biti baš kao po oblacima.

Njihova cijena iznosi $120 i naručiti ih možete na ugg.com!