FOTO by UGG

Kids

UGG proljetne sandalice za najmanja stopala

admin 12. travnja 2021.

Udobnost i medeni izgled na našim najmlađim princezama

Prvi dani proljeća zahtijevaju i promjenu u našoj garderobi, a najviše nas raduje otvorena obuća uz koju će naša stopala moći disati.

Iako vremenska prognoza ne govori da ćemo uskoro uletjeti u laganu i otvoreniju garderobu, valja se pripremiti i pronaći najbolje i najslađe ponude koje će postati dio našeg proljetnog outfita.

Kako odrasli, tako i oni najmlađi žele biti ukorak s modom te svojim outfitima pratiti trendove, baš kao i njihove mame. Kako male stvari uvijek izgledaju slađe ne čudi da su nas očarale nove UGG sandale za malene princeze.

Za medeni izgled ovih sandala zaslužna je srebrno metalna boja na kojoj su iscrtani nježni ružičasti cvjetovi trešnji, čija je sezona u punom jeku.

Za udobnost ovog modela zaslužan je jastučić od pjene koji amortizira svaki korak i čini kao da je načinjen na oblacima.

Bez obzira da li je na dnevnom rasporedu igranje u parku ili duga šetnja ove će cipelice pružiti udobnost i trendi izgled na svakom koraku. Mi ih ipak najviše vidimo u svečanijim prigodama, gdje će uz raskošnu krinolinu i tijaru u kosi biti u centru pozornosti. Ako je pred vama neki važan događaj, a kod kuće imate klincezu kojoj želite priuštiti samo ono najbolje, s prepoznatljivim UGG cipelicama ne možete pogriješiti.

Cijena ovog modela iznosi 60$, a pronašli smo ga unutra UGG web trgovine.