FOTO by ugg.com/eu

Moda

UGG platforme u aqua nijansi želja su koju moramo ostvariti!

Viktoria Šafranić 06. svibnja 2020.

Za njima bi se svaki mornar okrenuo!

Možda još nismo u potpunosti, ali malo pomalo konačno počinjemo slobodno disati. Prve šetnje i odlasci u shopping ovih su dana već zabilježeni na gradskim ulicama, a ako biste vi još neko vrijeme radije kupovali iz sigurnosti vlastitog doma, pronašli smo ljetni favorit koji zaista nema mane.

Inspirirane bojama proljeća u Los Angelesu, Joan natikače s platformom odlikuje mekani pojas od antilopa kojeg dodatno ukrašava šarmantna mašna. Nježna nijansa čini ih savršenim modnim suputnikom uz mnoštvo vibrantnih odjevnih kombinacija.

Istovremeno jednostavne i efektne, ove platforme idealno će izgledati u svakodnevnim prilikama uz traper ili za večernje izlaske uz profinjeni svilenkasti kombinezon.

Ovog vikenda vremenska prognoza bi mogla doseći 27°C i ne sumnjamo da će mnogi tenisice zamijeniti otvorenom obućom baš poput ovih krasotica.

Nemojte se iznenaditi ako vas slučajni prolaznici obaspu komplimentima jer ove natikače će definitivno ostaviti dojam. Nije bitno kakva vam je frizura i jeste li našminkani jer će glavnu pozornost zauzeti vaše noge.

Najljepše će izgledati uz preplanuli ten jer će tako aqua nijansa još više doći do izražaja. Trenutno su na sniženju po cijeni od €103.99, a pronaći ih možete na linku.