FOTO by UGG

Moda

UGG platforme od antilopa u boji lješnjaka i marelice!

Viktoria Šafranić 16. ožujka 2021.

Uz njihov presladak izgled, pružit će vam okretnost i svaki vaš korak bit će lagan poput pera...

Sve ono što očekujemo od australskog brenda UGG poput iznimne udobnosti i svestranosti prilikom osmišljavanja noviteta, dobili smo na ovim preslatkim platformama. S potplatom od juta dat će vam poželjnu visinu, a istodobno pružati sigurnost tijekom cjelodnevnog nošenja.

Iako je kvaliteta najvažnija, posebice ako morao potrošiti nešto veći iznos od očekivanog, ne možemo odoljeti ni dizajnu kojem bismo nadjenuli pridjev ‘graciozan’.

Gornji dio napravljen je od antilopa, koji je s prednje strane umotan poput mašnice, a oko gležnja dolazi u vidu remenčića s metalnom kopčom.

Ono što je ipak presudilo tome da ih čim prije nabavimo su njihove besprijekorne boje. Jedna asocira na ljetne dane, a riječ je o boji sočne marelice, dok je druga pomalo suptilna, no jednako besprijekorna za sve one koji cijene klasičnu eleganciju – boja lješnjaka.

Iako još nismo ni uplovili u proljeće, mi već sada maštamo o najsunčanijim danima kada ćemo moći pokazati svu njihovu raskoš. Budući da je vrijeme varljivo i trenutno je za vikend prikazan snijeg, isto tako se nadamo da će uskoro temperature porasti i donijeti nam dašak ljeta u proljetne dane, kako bismo spojili ugodno s korisnim.

Izgledom su veoma privlačne pa ih mi definitivno zamišljamo uz najšarmantniji odjevni predmet – haljine.

U svim dimenzijama, krojevima, izdanjima, poput mini, midi ili maxi dužine, s točkastim, cvjetnim, prugastim uzorkom ili animal printom, strukirane ili predimenzionirane, zvonolikog oblika…UGG platforme sandale na punu petu pristajat će uz sve navedeno.

Njihova cijena iznosi 1.100,00 kuna, a putem LINKA možete pronaći sve specifikacije o istima.