FOTO by UGG

Moda

UGG noviteti – obožavamo čizmice s mašnama!

Daria Lovrić 29. rujna 2022.

Preslatke su! Moramo si nabaviti jedne!

Australski brend UGG najpoznatiji je po svojim udobnim i mekanim čizmicama kojima se svake zime iznova vraćamo. Svojim dizajnom obuće plijeni pažnju tijekom cijele godine, kao i papučama, torbama i sandalama, međutim dolazak jeseni označava sve češću posjetu njihovom webu u potrazi za novitetima.

Ugg čizmice s mašnom 1
Ugg čizmice s mašnom – 1.700 kn

Čizmice su ipak njihov najpopularniji i najprodavaniji proizvod stoga često provjeravamo jesu li stigli novi modeli.

UGG čizmice krase mašnice kojima ne možemo odoljeti!

UGG modeli su iz sezone u sezonu među prvima na našoj wish listi radi svoje zbog meke ovčje kože, izdržljivog dizajna, ali i neodoljivog izgleda. Uz standardnu crnu i smeđu boju koje se najčešće biraju, modeli s mašnicama su mega popularni svake godine, pa tako i ove.

Ugg čizmice s mašnom 2
Ugg čizmice s mašnom – 1.300 kn

Ovim UGG čizmicama s mašnom kažemo DA!

Nova su nas dva modela očarala na prvi pogled stoga smo ih morali predstaviti. Mini Bailey model krasi mekana mašna od ovčje kože i dolazi u dvije kombinacije boja – bezvremenskoj crnoj u kombinaciji sa sivom te klasičnoj smeđoj s bež detaljima.

Ugg čizmice s mašnom 3
Ugg čizmice s mašnom – 1.700 kn

Maxi Bailey model ima mašnu nešto većih dimenzija i dublji je od Mini modela. Ovaj primjerak idealan je za one jako zimogrozne jer im uz ove neodoljive čizmice ni temperatura ispod nule neće ohladiti stopala. Ovaj model dolazi u crnoj, jarkoj pink boji te predivnoj lila nijansi.

Ugg čizmice s mašnom 4
Ugg čizmice s mašnom – 1.300 kn

Radi svoje udobnosti i kvalitete, UGG modeli već su godinama prvi odabir fashionistica diljem svijeta koje ih nose u gotovo svim prilikama i modnim izdanjima.

Ugg čizmice s mašnom 5
Ugg čizmice s mašnom – 1.300 kn

Još uvijek ne znamo hoće li doći na naše police, međutim za sad su dostupne putem službene UGG stranice.