FOTO by UGG

Moda

Ugg noviteti – najmekše čizmice kojima ne možemo odoljeti!

Daria Lovrić 24. listopada 2022.

Fluffy modeli u najatraktivnijem izdanju do sada!

Australski brend UGG najpoznatiji je po svojim udobnim i mekanim čizmicama kojima se svake zime iznova vraćamo. Svojim atraktivnim dizajnom obuće plijeni pažnju tijekom cijele godine, međutim jesenski i zimski modeli naši su apsolutni favoriti.

UGG čizmice 1
UGG čizmice – 1.900 kn
UGG čizmice 2
UGG čizmice

Osim efektnog izgleda, UGG modeli svojom prepoznatljivom ovčjom kožom i ugodnim potplatom već su godinama prvi odabir pripadnica nježnijeg spola. UGG čizmice vrlo je lako kombinirati uz haljine i suknje, kao i uz cozy zimsku odjeću.

UGG čizmice

Zgrabite novi par UGG čizama

Uz standardnu smeđu boju koju najčešće biramo, UGG vas poziva da se ove sezone odvažite na nove, još šarmantnije nijanse koje će tijekom snježnih dana plijeniti pažnju gdje god se pojavite.

UGG čizmice

Ovog puta očarala su nas dva modela – u nižem i višem izdanju. Ikonski Classic model sada dolazi u retro stilu s višom platformom i krznenom mekom tkaninom koja mu daje posebnu upečatljivu notu. Ovaj model ima sve ono što volite kod originala stoga nemate brige oko udobnosti i kvalitete.

UGG čizmice – 2.450 kn

Naš favorit je niži model u božanstvenoj ružičastoj boji. Ovaj krzneni model pravi je modni ulov radi kojeg ćete se osjećati ženstveno i ugrijano na gradskom asfaltu, ali i na skijaškim stazama.

UGG čizmice – 1.900 kn

Preslatki model ima visoku platformu od pet centimetara u tri nijanse ružičaste koja će vam vizualno izdužiti figuru, baš poput klasičnih potpetica, ali i omogućiti udobnost pri svakom koraku.

UGG čizmice

Ako su i vas očarali noviteti popularnog australskog brenda, potražite ih putem UGG web stranice.