FOTO by UGG

Moda

UGG modeli s duplim mašnama na velikom su sniženju!

Daria Lovrić 09. siječnja 2024.

Šarmantni modeli za stylish korak i topla stopala!

Iako je poznat kao tmuran, siv, hladan i depresivan, siječanj nam donosi velika sniženja. Ako pratite sezonske rasprodaje i popuste, još u prosincu ste znali da ne trebate pretjerati s kupovinom jer ćete možda propustiti IT komade po puno povoljnijim cijenama.

UGG čizme s duplom mašnom 1
UGG čizme s duplom mašnom – € 195

UGG je australski brend najpoznatiji po svojim udobnim i mekanim čizmicama koje iz sezone u sezonu oduševljavaju sve veći broj zaljubljenika u modu. Čak i ako ih na prvu ili petu niste zavoljeli, vjerujemo da ćete ih jednom, kada im konačno date priliku, naprosto obožavati.

UGG čizme s duplom mašnom 2
UGG čizme s duplom mašnom – € 195

Svojim dizajnom obuće brend je postao prepoznatljiv u cijelom svijetu, a nerijetko nam pažnju plijene i njihove papuče, sandale i modni dodaci.

UGG čizmice krase duple mašnice kojima ne možemo odoljeti!

Osim klasičnih čizmica, najpoznatiji su modeli s mašnicama. Dosad smo imali prilike vidjeti raznorazne verzije, od onih sa satiniranim mašnama, do onih s bočne strane. Sada smo pronašli dvije verzije – nisku i visoku s duplim mašnicama i to na sniženju.

UGG čizme s duplom mašnom 3
UGG čizme s duplom mašnom – € 180

Klasičan niski model krasi dupla mašna na stražnjoj strani dizajnirana od krzna i satinirane vezice te dolazi u klasičnoj boji kestena s bež detaljima.

Drugi, viši model ukrašen je s dvije duple mašne i dolazi u bezvremenskoj crnoj, boji kestena i puderastoj bež nijansi.

UGG čizme s duplom mašnom – € 195

Ovi modeli plijenit će pažnju tijekom snježnih dana, ne samo na ulicama već i na skijaškim stazama. Svog favorita naručite putem UGG web trgovine.