FOTO by UGG

Obuća

UGG limitirane bijele tenisice u znaku Valentinova!

Viktoria Šafranić 27. siječnja 2021.

Mjesec ljubavi je pred nama!Tim povodom, australski modni mogul predstavio je novi model tenisica...

Ponekad naiđemo na novitete koji nam odmah zapnu za oko i poželimo ih istog trena imati uz sebe. Tu su i oni drugi, koji nas već na prvi pogled razočaraju i nije nam jasno kako je nekome uopće palo na um lansirati takav proizvod.

Naravno, postoji i ona treća situacija, kada nije sve ni crno ni bijelo, već negdje između. Upravo takve su nove UGG tenisice o kojima nemamo preveliko mišljenje, no ne možemo ih ni zanemariti u potpunosti.

Povodom najromantičnijeg dana u godini, Valentinova, UGG je lansirao robusne tenisice koje su posljednjih sezona u trendu. Iako nam je većina stvari koje su posvećene mjesecu ljubavi preslatka, ovaj nas model nije previše osvojio.

Sviđa nam se dizajn potplata sa šarenim točkicama, no kao da zbog veličine istog djeluju nezgrapno. Krasi ih i crveno srce koje je pomalo predimenzionirano, za razliku od Superstar modela koji je suptilno ukrašen motivom srca.

Uz bijele, kultni brend predstavio je i one u crvenoj boji koje su još upečatljivije, a to nam nije potrebno. Iako im je potplat jednostavan, jarka crvena boja odaje dojam preopterećenosti, a detalj srca izgleda kao da je prošaran sprejem.

Koliko god volimo njihove krznene čizmice, toliko nas ponekad iznenade linijama ostale obuće poput otvorenih kućnih papuča, kao i ovih luckastih tenisica.

Vjerujemo da će svaki par ipak pronaći svoje obožavatelje pa ako smatrate da cijena od 1.250,00 kuna nije previsoka, tko smo mi da išta sugeriramo. Riječ je o limitiranoj ediciji, a ove tenisice možete naručiti putem linka.