FOTO by UGG

Bizar

Ugg krznene haljinice i papuče – modni duo koji želimo zaboraviti čim prije!

admin 13. lipnja 2024.

Bole nas oči od ove ružičaste i zelene boje...

UGG je poznati australski modni brend čije su čizmice zaludile svijet. Kada smo u potrazi za najtoplijim i najudobnijim zimskim modelom obuće, UGG asortiman nikada nas ne razočara.

Osim kvalitete, ono što ih čini posebnima su njihove boje i detalji poput mašnica, zakovica i slično. UGG čizme i bundice zimski su spoj koji čini da se osjećamo ugodno i tijekom najnižih temperatura. Ipak, koliko god voljeli ovaj brend, ponekad nas jednostavno šokiraju novitetima.

Povodom Pridea, Ugg je lansirao kolekciju odjeće i obuće u čast LGBTQ+ zajednici. Riječ je o ekspresivnoj sukreaciji s poznatim rodno nekonformističkim umjetnikom ALOK-om.

Morali smo podijeliti s vama dvije haljine u ružičastoj i zelenoj boji. Osim asimetričnog oblika koji otkriva jedno rame, ove su haljine napravljene od umjetnog krzna, a mi jednostavno ne možemo vjerovati da bi ih netko nosio u ljetnim mjesecima.

Tu su i platforme koje su nalik papučama, a koje dolaze s podstavom od meke ovčje kože. Iako na UGG stranici piše da ćete se u njima osjećati poput zvijezde ovog ljeta jer će vas istaknuti iz mase, mi vam sugeriramo da se radije istaknete u nečem “manje zimskom”.

Bez obzira na namjenu ovih komada, mi ne shvaćamo tko bi ih svojevoljno nosio ove neonske boje obučene u krzno u vrućim ljetnim mjesecima.

Ako vi ipak detaljnije želite pogledati UGG kolekciju, sve informacije su na LINKU!