FOTO by Instagram @ugg / @inuikii

Moda

UGG ili Inuikii? Koje su najkvalitetnije i najtoplije?

Daria Lovrić 31. listopada 2023.

Koji model vi birate?

Nepobitna je činjenica da zima stiže, a s njom i bljuzgavica, kiša, led i snijeg. Iako zadnjih nekoliko godina nismo baš pretjerano imali prilike uživati u snježnim radostima, očekuju nas temperature oko nule.

Kako bi nam pri svakom koraku bilo toplo, najvažnije je ugrijati stopala. Nisu bez razloga naše bake govorile da sve ide „od nogu“. U potrazi za dobrim, čvrstim, udobnim i stylish čizmicama najviše smo pozitivnih recenzija pronašli za UGG i Inukii modele.

Inuikii i UGG čizmice su apsolutni hit već nekoliko sezona. Njihovi modeli osvajaju društvene mreže, a ljubiteljice cipela ne prestaju pričati u njihovoj udobnosti i kvaliteti.

Svaki model ima svoje prednosti i nedostatke, ali često se raspravlja o tome koji će vas model najbolje grijati tijekom hladnih zimskih mjeseci. Iako su neki od tih modela specifično dizajnirani za snježne dane, njihov atraktivan dizajn čini ih popularnim izborom bez obzira na vremenske uvjete.

Čizmice oba brenda mogu se nositi u raznim kombinacijama i bez obzira na vaš izbor, uvijek ćete izgledati moderno i stilizirano.

Fluffy UGG čizmice

UGG čizmice poznate su po svojoj iznimnoj udobnosti, pružajući osjećaj kao da nosite meke kućne papuče. One su lagane i udobne, međutim često se postavlja pitanje njihove otpornosti na vodu i sklonosti mrljama.

UGG čizmice – € 220
UGG čizmice – € 270

Ipak, UGG u svom asortimanu ima i vodootporne modele, međutim oni imaju nešto veću cijenu, često su čvršći, manje udobni i manje fleksibilni u usporedbi s klasičnim modelima.

UGG čizmice – € 230
UGG čizmice – € 240

Iako pružaju toplinu, nisu idealni za dugotrajne šetnje po snijegu. Viši će vam modeli pružiti više topline, dok kod niskih modela ponekad dolazi do spuštanja tijekom vremena, što dovodi do otkrivanja gležnjeva.

UGG čizmice – € 200

Popularni Inukii modeli

Za razliku od UGG čizmica, Inuikii čizme su dosta teže i ne preporučuje ih se nositi u dugim šetnjama. Navodno im nedostaje stabilnosti, međutim, izuzetno su tople, vodootporne i izdržljive.

Inuikii čizmice – €295
Inuikii čizmice – €275

Vrlo su kvalitetne i ne uništavaju se brzo kao UGG modeli. Prvih nekoliko nošenja može biti manje udobno, međutim nakon nekog vremena one se oblikuju prema stopalu.

Inuikii čizmice – €260
Inuikii čizmice – €275

Važno je napomenuti da im je cijena poprilično visoka, međutim riječ je o vrhunskom modelu.

Inuikii čizmice – €275

Nadamo se da smo vam barem malo pomogli u nedoumici i da ste pronašli svog favorita!