FOTO by UGG

Moda

UGG denim kolekcija sa snježno-bijelim krznom obara s nogu!

Daria Lovrić 03. listopada 2023.

Noviteti kojima ne možemo odoljeti!

Dolazak jeseni donosi sa sobom promjene u našem stilu odijevanja i modnim dodacima. Sada je vrijeme za udobne materijale i krojeve koji nas griju dok se temperature spuštaju.

 Ugg X Telfar torba 1
Ugg X Telfar torba – € 250

Počinje era pletiva i krznenih komada koji će krasiti ne samo naš dom, već i našu garderobu. Krzneni kaputići i čizmice uskoro će postati neizostavni elementi naše jesenske garderobe, pružajući nam toplinu i udobnost dok idemo na posao ili uživamo u radostima jesenskih dana.

Kako bi i na niskim temperaturama izgledali stylish, važno je outfit začiniti modnim dodacima i chic obućom.

Ugg noviteti kojima ne možemo odoljeti!

Australski brend UGG najpoznatiji je po svojim čizmicama koje ne samo da izgledaju stylish, već su zaista najtopliji i najudobniji modeli obuće. Iako su čizmice njihov najprodavaniji proizvod, UGG nas svake godine iznova oduševljava raznolikom ponudom modnih dodataka.

 Ugg X Telfar torba 2
Ugg X Telfar torba – € 385

Za oko nam je posebice zapela nova denim kolekcija čizmica i modnih dodataka koja naprosto plijeni pažnju. Riječ je o kolekciji koja je nastala u suradnji brendova UGG i luksuzne marke Telfar. Efektna modna linija daje potpuni izgled trapera zimskoj odjeći, uključujući chic čizmice s logotipom Ugg x Telfar.

Ugg X Telfar čizmice 1
Ugg X Telfar čizmice – € 210

UGG modeli već su godinama prvi odabir pripadnica nježnijeg spola, radi svoje kvalitete i udobnosti, a i vrlo se lako kombiniraju uz haljine i suknje, kao i uz cozy zimsku odjeću te cijelom looku daju posebnu stylish notu.

Ugg X Telfar torba kupcima će biti ponuđena u maloj, srednjoj i velikoj varijanti, presvučena vanjskim dijelom od trapera i podstavljena super mekim krznom.

Naš favorit je denim mini torbica koja se vrlo lako kombinira uz sve boje i savršeno se uklapa u jesenski outfit.

Ugg X Telfar torba – € 145

Ugg i Telfar prvi put su surađivali 2021., s kolekcijom koja je sadržavala torbu u boji kestena, crne majice ukrašene kristalima s natpisom “Ugg” i pleteni džemper s natpisom “Telfar”. Cijelu kolekciju škicnite putem UGG web trgovine.