FOTO by The Fan Hoodies

Moda

Udobna mega hoodica s prepoznatljivim kockicama je sve što nam treba ovo prvenstvo!

Daria Lovrić 28. studenoga 2022.

Odlično rješenje za zimogrozne navijače!

Iako se ove godine po prvi puta Svjetsko prvenstvo odvija u hladnim mjesecima i u ranijim terminima, odlična igra naših Vatrenih rasplamsala je euforiju u nama i veselimo se svakoj utakmici baš kao da je ljeto i ispijamo hladna pića na omiljenim trgovima i terasama kvartovskih kafića.

Odlučili smo gledati samo pozitivne strane i pritom spojiti ljubav prema nogometu i blagdansko uzbuđenje. Kako bismo neometano pratili utakmice naše reprezentacije s glavnih gradskih trgova važno je obući se toplo kako bi se osjećali ugrijano i sigurno i na najnižim temperaturama.

S obzirom na to da tekme ne možemo pratiti u hrvatskim dresovima s kratkim rukavima, brže bolje smo se bacili u potragu za alternativnom. Za oko su nam zapele mega hoodice ukrašene prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama i hrvatski grbom.

Ove mekane predimenzionirane hoodice u bojama hrvatske šahovnice s izvezenim grbom odličan su izbor za najvjernije navijače, a možete ih pronaći putem web trgovine The Fan Hoodies.

The Fan Hoodies
The Fan Hoodies

Fan Hoodie je napravljena od najkvalitetnijih materijala, a toplo „ovčje runo“ iznutra i ultra mekani flanel izvana omogućit će vam da se u njoj osjećate kao da ste u jednom mekom, velikom i toplom zagrljaju.

The Fan Hoodies

Odlična je vijest da je odrasla Fan Hoodie zasnovana na 6XL hoodie veličini i pristaje baš svima, a u njihovoj ponudi možete pronaći i verziju za djecu.

Obje verzije su trenutno na sniženju stoga verziju za odrasle možete ugrabiti za 549 kuna, dok ćete za primjerak za mališane morati odvojiti 499 kuna.

Povodom navijačke ludnice The Fan Hoodies daruje naše čitatelje s popustom od 15% popusta! Svoj popust možete ostvariti uz kod: ELEGANTHR!

Za sve aktualnosti zapratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.