FOTO by Instagram @bridgertonnetflix

Film

Uđite u kočiju dragi čitatelji, vrijeme je za 3. sezonu Bridgertona i to u dva dijela!

Daria Lovrić 14. prosinca 2023.

Stigao je uranjeni božićni dar od Lady Whistledown - datum premijere za nove epizode!

Otkad se pojavila na Netflixu na Božić 2020., serija „Bridgerton“ postala je veliki HIT diljem svijeta, pogotovo među ljubiteljicama romantičnih priča.

Povijesna drama prati osmero djece iz obitelji Bridgerton, a radnja se temelji na romanima Julije Quinn.

Do sada smo imali prilike uživati u lažnom flertu na spojevima, vidjeti kako su neprijatelji postali ljubavnici, a sada je vrijeme za romansu prijatelja.

U središtu plesne dvorane nalazit će se tajna spisateljica skandala Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i njezina dugogodišnja simpatija, svjetski putnik Colin Bridgerton (Luke Newton). To znači da će ovo proljeće službeno biti ispunjeno #Polin, kako su fanovi dali nadimak duu.

Imat ćemo priliku vidjeti Penelope i Colina na potpuno novi način. Pripremite šalicu čaja jer u nastavku donosimo sočne detalje 3. sezone dostojne sljedeće misije Lady Whistledown.

Kada je premijera treće sezone Bridgertona?

Treća sezona Bridgertona bit će podijeljena u dva dijela po četiri epizode, s prvim dijelom koji će biti premijerno prikazan 16. svibnja, a drugim dijelom koji stiže mjesec dana kasnije, 13. lipnja.

Coughlan je tijekom Tudum: Global Fan Eventa u Brazilu prošlog lipnja rekao da Penelope u novoj sezoni ima “potpuno novi izgled”. A Colin u svakom trenutku izgleda kao glavni čovjek.

Nakon 2. sezone Featherington Balla, Penelope ostaje slomljena srca nakon što je čula Colina kako grupi neženja govori da joj se nikada neće udvarati.

Ni Penelopina svađa s najboljom prijateljicom Eloise (Claudia Jessie) na kraju 2. sezone neće pomoći njenom raspoloženju. No, na Tudum: Global Fan Eventu, Coughlan je prenio informaciju da je Penelope spremna za novu skandaloznu sezonu u Londonu u trećoj sezoni.

“Ove sezone Penelope se vraća u London odlučna da postane nova žena s novom neovisnošću… Jedva čekamo da vas povedemo na vožnju kočijom.”

Sve što trebate znati o trećoj sezoni serije „Bridgerton“

Prema službenom sinopsisu, Penelope ulazi u treću sezonu konačno spremna odreći se svoje dugogodišnje zaljubljenosti u Colina. Međutim, to ne znači da je s ljubavlju završila. Umjesto toga, Penelope je odlučila da je vrijeme da nađe muža – i to po mogućnosti onog koji će joj dati slobodu da nastavi svoj dvostruki život kao Lady Whistledown, daleko od znatiželjnih očiju svoje majke i sestara.

Ipak, kako glasi ostatak sinopsisa, “U nedostatku samopouzdanja, Penelopini pokušaji na burzi brakova spektakularno propadaju. U međuvremenu, Colin se vratio sa svojih ljetnih putovanja s novim izgledom i ozbiljnim osjećajem razmetanja. No obeshrabren je kada shvati da ga Penelope, jedina osoba koja ga je uvijek cijenila takvog kakav jest, hladnokrvno gleda prema njemu. Željan ponovno osvojiti njezino prijateljstvo, Colin nudi mentorstvo Penelope kako bi joj pomogao pronaći muža. No kad mu lekcije počnu previše funkcionirati, Colin se mora uhvatiti ukoštac s tim jesu li njegovi osjećaji prema Penelope doista samo prijateljski. Stvari za Penelope komplicira njezin razdor s Eloise, koja je pronašla novu prijateljicu na vrlo nevjerojatnom mjestu, dok Penelopina sve veća prisutnost u gomili čini još težim tajiti svoj alter ego Lady Whistledown.”

Bridgerton treća sezona
Bridgerton treća sezona

“Dragi čitatelju, mislio si da sam ušutkana, ali pogrešno si mislio”, kaže Julie Andrews, koja daje glas Lady Whistledown, u teaseru za treću sezonu.