FOTO by Ginger Ray

Dekor

Udajete se ove godine? Stylish rekviziti za sve buduće mlade…

Viktoria Mikulić 16. veljače 2024.

Uskoro ćete uploviti u bračne vode?

Ako je 2024. godina ona u kojoj ćete izreći sudbonosno da, sigurni smo da već polako planirati sve detalje oko vjenčanja, ali i djevojačke večeri. Iako vjenčanje ima prednost, djevojačka večer također je jedna od bitnih stavki prilikom organizacije vjenčanja, jer je to dan u kojem uzimate predah i zajedno sa svojim najdražim prijateljicama, uživate i opuštate se.

Ne znamo jeste li planirali otići u restoran, iznajmiti neku kuću s bazenom ili jednostavno pozvati najbliže osobe u četiri zida i nazdraviti, vjerujemo da će se vaša kuma pobrinuti oko prigodnog outfita. Nema ljepše uspomene od zajedničke fotografije u istim majicama, kapama, krunama ili lentama, kojoj ćete se uvijek moći rado vraćati.

Tres chic rekviziti rezervirani za svaku mladenku!

Kako bismo vam olakšali potragu za chic rekvizitima, posjetili smo britansku web trgovinu Ginger Ray čiji nas kreativni asortiman oduševljava iz godine u godinu. Bijela majica i kapa s natpisom bride, pareo za najluđe trenutke na bazenu, rajf ili veo s cvjetnim uzorkom za sve ljubiteljice boho vjenčanja, sigurni smo da će vam barem jedna od ovih stvarčica prirasti srcu.

U nastavku donosimo naše favorite zajedno s cijenama:

Više detalja o dekoracijama za djevojačku, posjetite njihovu službenu web trgovinu i inspirirajte se novitetima.