Promo

Učinkoviti proizvodi za njegu kože prije i nakon izlaganja suncu!

PR 01. kolovoza 2018.

Ekskluzivna Trio-Molecular® formula sadržana u Eisenberg proizvodima djelotvorno štiti kožu i čini ju blistavom

Opasnosti i posljedice do kojih može dovesti prekomjerno i nepravilno izlaganje sunčevim zrakama tamna su strana dugih ljetnih dana provedenih na plaži. Kako biste nesputano uživali u ljetu, izbjegavajte sunce u razdoblju od 11 do 17 sati, a koži pružite zaštitu birajući samo kvalitetna sredstva za njegu koja ju štite od štetnih UV zračenja.

Eisenberg Paris, jedan od vodećih brandova proizvoda za njegu kože, predstavlja liniju proizvoda za sunčanje SUBLIME TAN, u čijem su kreiranju primijenjena Eisenbergova inovativna načela u anti-age pristupu njezi kože. Trio-Molecular® formula, sadržana u većini Eisenbergovih proizvoda, bazirana je na kombiniranim učincima biokozmetičkih molekula enzima, citokina i biostimulina. Eisenbergovi proizvodi djeluju u sinergiji kako bi obnovili kožu i opskrbili ju odgovarajućom količinom kisika.

Linija se sastoji od proizvoda za zaštitu kože od sunca te proizvoda namijenjenih njezi kože nakon izlaganja suncu.

ZAŠTITA KOŽE OD SUNCA

Sublime Tan Face & Body Oil SPF 6 (100 ml), ulje za lice i tijelo

Jedinstveno, senzualno mirisno ulje štiti kožu od slobodnih radikala i štetnih utjecaja sunčevih zraka. Njegova formula bogata esencijalnim masnim kiselinama i vitaminom E pomaže u borbi protiv dehidracije kože. Koža je mekana i hidratizirana, a ten božanstven!

Sublime Tan Anti -Ageing Body Sun Care SPF 15 (100 ml), SPF 30 (100 ML),kreme za tijelo

Sublime Tan Anti-Ageing Facial Care SPF 15 (100 ml), SPF 30 (100 ml), SPF 50 (50 ml), kreme za lice

Anti – ageing linija proizvoda za njegu lica i tijela obuhvaća 5 proizvoda lagane teksture koji se trenutačno upijaju, obogaćeni su inovativnim nevidljivim filterima širokog spektra te pružaju dvostruku zaštitu od UVA i UVB zraka. Ekskluzivna Trio-Molecular® formula djelotvorno štiti kožu i čini ju blistavom.

NJEGA KOŽE NAKON SUNČANJA

Sublime Tan S.O.S. After Sun Mask Face & Body (100 ml), maska za lice i tijelo poslije sunčanja

Intenzivna rehidratizirajuća SOS maska ublažit će opekline od sunca zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i crvenim algama i trenutačno smiriti osjećaj peckanja. Ekskluzivna Trio-Molecular® formula djelotvorno štiti vašu kožu i čini ju blistavom.

Sublime Tan After Sun Anti-Ageing Body Care (100 ml),losion za tijelo poslije sunčanja

Sublime Tan After Sun Anti-Ageing Facial Care (50 ml), krema za lice poslije sunčanja

Osvježavajući, intenzivno hidratizirajući losion za tijelo i krema za lice poslije sunčanja intenzivno obnavljaju i umiruju vašu kožu. Trio-Molecular® formula, ekstrakt runolista i vitamin E djelotvorno štite mladenački izgled vaše kože.

 

Eisenbergovi proizvodi linije Sublime Tan dostupni su u parfumerijama Douglas te na www.douglas.hr!