Moda

U Zaru stigli prekrasni kaputići u koje bismo se odmah zaogrnuli!

Viktoria Mikulić 21. siječnja 2020.

Dolaze u predivnim nijansama, bež i zelenoj...

‘Odjeća za van’ nam se ponekad čini kao sporedna stvar koju u ovo zimsko doba jednostavno moramo nositi.

No ista također ima svoje čari, bez obzira preferirate li vunene kapute, umjetno krzno, prave bunde ili ste više za sportsku eleganciju popu pufastih jakni, tu su da začine svaku našu odjevnu kombinaciju dok istodobno možemo sakriti sve ono što je ispod, ako nam u određenom trenutku tako odgovara.

Zimi se konačno možemo opustiti i ne razmišljati previše o pokojoj kili viška jer upravo ta odjeća za van uspijeva sve uspješno kamuflirati. U Zari smo pronašli dva kaputa koji su nam odmah privukli pažnju svojim dizajnom i bojama, a u koje bismo se odmah zaogrnuli. Dolaze u zelenoj i bež nijansi, a dužina im je do ispod koljena.

Zeleni kaputić krase voluminozni rukavi i remen od iste tkanine, kao i petlje na manžetama. Bež kaputić veoma je sličan prethodnom modelu, a ono što ga čini drugačijim su dugi rukavi bez ikakvih detalja i visoki ovratnik koji nalikuje šalu.

Oba su napravljena od debele vune i već na prvi pogled čine se iznimno ugodnima za nošenje. Cijena Zarinih kaputića iznosi 899,90 kuna.