FOTO by Instagram @beyonce

Moda

U Zarinim crnim haljinama osjećat ćete se kao Beyoncé!

Mia Vodopija 15. listopada 2021.

Nabavite iz Zare svoju novu „Freakum Dress“ još danas!

Priznat ćemo da nas crna haljina nikada nije iznevjerila. Ona je pravi i nepogrešivi modni izbor tijekom cijele godine, bilo da idemo na posao, sastajemo se s prijateljicom na kavi ili prisustvujemo svečanom eventu.

Svestranost crne haljine je doista neograničena, jednostavno obožavamo kako bezvremenski izgleda. Kao što smo rekli, crnu haljinu (dužu ili kraću) možete nositi za svakakve prilike – ona nikad ne stari.

Kad god putujemo, pokušavamo spakirati barem jednu crnu haljinu koju ćemo ponijeti s nama jer znamo da ćemo ju odjenuti više puta.

Poslovno-ležerni stil može se postići crnom haljinom koja završava oko koljena. Samo imajte na umu jednu stvar kada birate crnu haljinu za posao – pazite da ne odaberete onu s dubokim dekolteom.

Odaberite jednostavan dizajn s krojem koji laska vašem obliku tijela. Pobrinite se da vaša crna haljina ima nekoliko detalja, što će je učiniti svestranijom.

Ako vam treba celebrity inspiracija, skrolajte Instagram profilom američke pjevačice s najviše Grammy nagrada (28!), Beyoncé. Beyoncé je sparila dugačku elegantnu crnu haljinu sa suptilnim naušnicama i prstenima, bez ogrlice, čime je zagarantiran fokus na haljinu.

Uz crne otvorene cipele s visokom potpeticom, crnim sunčanim naočalama i crnom malom torbom sa šljokicama, odaje elegantan i sofisticiran dojam.

Mi smo zavirili u Zarinu ponudu kako bismo pronašli različite crne haljine, a naše izbore možete pogledati u galeriji ispod.

Sve navedene haljine možete pronaći na web shopu ili u Zarinim poslovnicama. Bilo da ju kombinirate uz cipele ili tenisice, uz skupi nakit ili traper jaknu, jedno je sigurno – crna haljina vas neće iznevjeriti.