FOTO by Pexels

Ljubimci

U Zagrebu se otvara Bark Park – novo mjesto rezervirano za naše najdraže njuškice

Una Lora Banjac 24. svibnja 2024.

Otvorenje Bark Parka najavljeno je za 1. lipnja, a pozvani smo svi „na najbolji party u gradu“

U Zagrebu će uskoro biti otvoren Bark Park, poseban park za pse koji će zasigurno postati omiljeno odredište svih vlasnika krznenih ljubimaca.

To je prekrasno mjesto od nekoliko tisuća kvadrata koje se nalazi u zagrebačkom kvartu Prečko.

Tamo ćete moći rezervirati termin u jednom od potpuno ograđenih dvorišta i sa svojim ljubimcem uživati u miru na ogromnom prostranstvu opremljenom raznim spravama, igračkama i dodatnim zabavnim atrakcijama.

Tijekom cijelog boravka u Parku imate osiguran mir bez drugih pasa, a dostupni su vam frizbiji, pulleri, potezalice i njuškavci uz dodatak svježe vode i poslastice za vaše čupavce.

Ekipa koja stoji iza ove ideje očito je mislila baš na sve jer ćete duljinu termina birati sami, ovisno o cjeniku i dostupnosti termina.

Također, možete rezervirati i paket za proslavu psećeg ili ljudskog rođendana pa uz roštilj i tortu, uživati u miru, suncu i slobodi bez brige gdje su vaši ljubimci.

Bark Park ima i pješčanik za pse

„Umjesto da raskopavaju nasip i rade rupe gdje će sutra ozlijediti nogu, sad imaju priliku isprobati pješčanik samo za njih! Posebno napravljena rupa, svježa zemlja, skrivene nagrade u samoj zemlji i dobro ograđeno područje, uz hlad za vlasnika i mjesto za sjesti i odmoriti dok četveronožac kopa…

Tu je i barn hunt, njuškanje sa svrhom. Pseći sport gdje psu omogućujemo da iskoristi svoj nos i genetiku koja ga vuče na stalno njuškanje. U balama sijena skrivena je mala kutijica s mirisom glodavca. Cilj je da pas prekopa kroz bale i tunele između bala te pronađe skriveni miris. Idealno, miris će označiti lajanjem ili donošenjem kutijice nazad. Može sudjelovati i u natjecanju, pa i osvojiti medalju za svoj nos!“

Otvorenje Bark Parka najavljeno je za 1. lipnja, a pozvani smo svi „na najbolji party u gradu“.

Do tada, pratimo objave na Instagramu i veselimo se otvorenju, kao i posjetu!