FOTO by Reserved

Moda

U točkastoj suknji iz Reserveda zaokupirat ćemo plesni podij!

Viktoria Šafranić 31. svibnja 2021.

Imate li već na umu svečanost gdje biste je odjenuli?

S dolaskom lipnja mjere su konačno popustile, a naš planer odjednom se instantno počeo popunjavati zanimljivim događanjima. Koncerti, kino na otvorenom, rooftop partyji, važno životno događanje poput vjenčanja bliske osobe ili neka druga prigoda?

Gdje god prisustvovali ovoga ljeta, zasigurno ste počeli razmišljati o outfitima prikladnim za nadolazeću sezonu.

Ljeto je najčešće popraćeno visokim temperaturama i sparinom, stoga se želimo osjećati što opuštenije u onome što nosimo, a pritom izgledati božanstveno. Lepršava točkasta suknja napravljena od žerseja jedan je od onih komada koji će se rasprodati u trenu, jer zrači ženstvenošću, cjenovno je prihvatljiva, a pritom je i ugodna za nošenje. U bež boji s crnim točkama i dužinom do ispod koljena, jednostavna je, a poželjna!

Možete je nositi uz prozračnu bluzu, majicu bez rukava ili s kratkim rukavima, kao i uz nisku obuću ili potpetice.

Mi je nekako najviše zamišljamo u svečanijoj verziji sa stylish štiklama na remenčiće ili jednostavnim bež topićem te clutch torbicom.

Iako na prvi pogled već izgleda zanosno, možete samo zamisliti kako će tek doći do izražaja kada puste vašu omiljenu pjesmu, a ova modna suputnica vas povede u ples. Njezini raskošni volani postat će još raskošniji, dok vi vladate scenom.

Plesni podij bit će samo vaš, uz ovu ljepoticu iz Reserveda. Njezina cijena iznosi 159,90 kuna, a pronaći je možete na LINKU.