Poznati

„U svojoj djeci ovjekovječili smo sebe!“ Ella Dvornik primila najljepšu čestitku za rođendan od svog supruga!

Viktoria Mikulić 23. prosinca 2022.

Charles i Ella zajedno su već više od 9 godina…

Imati dan prije Badnjaka rođendan zasigurno je velika sreća. Mnogi se šale da to i nije tako dobro jer ne primiš dva poklona, već jedan, no sigurni smo da nema ljepšeg nego proslaviti sve zajedno u krugu obitelji.

Svi smo manje-više za svoje rođendane pretrpani poslom i gomilom obveza tako da nam taj dan prođe u trenu i ne uspijemo ga u potpunosti doživjeti.

Ellin raspored blagorečeno je zatrpan ovog prosinca, možemo to i sami zaključiti prema njezinoj AdventElli gdje u suradnji s brojnim brendovima nagrađuje svoje vjerne pratitelje.

Budući da je sutra zadnji dan darivanja, vjerujemo da će Ella uspjeti malo predahnuti u krugu obitelji i uzeti nekoliko slobodnih dana ili tjedana da radi sve ono što voli, a možda će se i otisnuti na neku od popularnih svjetskih destinacija.

Danas, povodom njezinog rođendana, suprug Charles uputio joj je najljepšu čestitku koja glasi ovako:

„Danas je 9. rođendan koji provodim s tobom, @elladvornik. Bio je to tobogan vožnje učenja, sve do dan danas. Ispunili smo ovo vrijeme do kraja, manje covid uspjesima i neuspjesima. Svjetska slučajnost i spontane avanture, smijeh i suze. Stvorili smo dva hibrida, Balie i Lumi, koji su nam promijenili i zakomplicirali živote, ali kroz ljubav smo se prilagodili i prevladali sve. Bilo je nevjerojatno i u svojoj djeci ovjekovječili smo sebe. Volim te Ella, uvijek ću te voljeti! Ti si moje najbolje, sretan rođendan!“

Odmah nakon emotivne objave počele su pristizati čestitke brojnih prijatelja i suradnika poznate influencerice.

Mi se također pridružujemo čestitkama i želimo ovoj obitelji što više prekrasnih trenutaka tijekom blagdana i u nadolazećoj Novoj godini.