FOTO by Mango

Moda

U sunčani ožujak ulazimo s traper kombinezonom iz Manga u baby rozoj boji!

Viktoria Mikulić 26. veljače 2021.

Novitet poznatog high street brenda u pinkish nijansi!

Traper je jedan od najzastupljenijih materijala čija popularnost iz generacije u generaciju sve više raste, a najviše ga viđamo u vidu hlača.

Uski jeans, trapezice, vrećaste hlače, mom fit kroj, svatko ima svog favorita. One koje su bile na tronu u modnom svijetu 80-ih i 90-ih, sada su ponovno viđene na gradskom asfaltu.

Nezasitni smo ih jer su istodobno udobne, praktične i mogu se kombinirati uz bezbroj gornjih dijelova, poput bluzi, košulja, majici, tunika…

Kombinezoni su posljednjih sezona zaokupirali modne piste, i dolaze u svim izdanjima, od svile, baršuna pa sve do trapera.

U Mangu smo pronašli coolerski model koji je rezerviran za sve frajerice. Krasi ga baby roza nijansa i stvoren je za sve one ležerne aktivnosti, kojih će u proljeće biti napretek. Osim gumbića, tu je i remen oko struka u istom materijalu.

Vidimo ga uz klasične bijele tenisice ili neku drugu jednostavnu obuću, nevezano idete li u šetnju, vožnju biciklom, ili na izlet.

Nama nekako najposebnije izgleda uz podignuti ovratnik koji još dodatno naglašava casual look.

Ako ste ljubitelji kombinezona prije nego haljina, kao i trapera i skloni ste nositi isti i u drugim bojama, a ne samo u kultnoj plavoj, onda bi vam ovaj kombinezon mogao postati modnim suputnikom u nadolazećoj sezoni.

Možete ga pronaći na LINKU u veličinama XS-XL po cijeni od 449,90 kuna.